Hava Durumu

Ibrahimovic: Maaşımdan 1 sterlin kestiler!

Zlatan Ibrahimovic yeni kitabında Manchester United'da yaşadığı bir anıyı paylaştı. Ibrahimovic kulübün kendisinden 1 sterlin'lik meyve suyu parasını maaşından kestiğini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 06.12.2021 09:17
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2021 09:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ibrahimovic: Maaşımdan 1 sterlin kestiler!

Milan'ın İsveçli yıldızı Zlatan Ibrahimovic yeni kitabı Adrenaline'de çarpıcı itiraflara yer veriyor.

Ibrahimovic, PSG'nin patronu Nasser Al Khelaifi'yi arayıp kendisini sportif direktör olarak önerdiğini kitabında dile getirmişti. Bu kez yıldız futbolcu Manchester United ile ilgili çarpıcı ifadeler kullandı.

Manchester United'ı 'dar zihniyetli' bir kulüp olarak nitelendiren Ibrahimovic bir anısını paylaştı ve kulübün kendisine nasıl 1 sterlin'lik fatura çıkardığını dile getirdi.

Ibrahimovic: İçtiğim meyve suyunun parasını kestiler

İşte Zlatan'ın çok konuşulacak anısı: "Herkes Manchester United'ı dünyanın en zengin ve en güçlü kulüplerinden biri olarak biliyor. Dışarıdan bana da öyle geliyordu ama orada kendimi dar bir zihniyetin içinde buldum. Bir maç öncesi takımla birlikte oteldeydik. Susadım ve mini barı açıp bir meyve suyu içtim. Maçtan bir süre sonra eve maaş bordrosu geldi. Genelde incelemem ama merak edip baktım, 1 sterlin'lik kesinti gördüm. Kulübü arayıp sordum. 'Maaşımdan neden 1 sterlin kestiniz?' dedim. Mini barda içtiğim meyve suyundan dolayı kesildiği söylendi. 1 sterlin. İnanabiliyor musunuz? İtalya'da asla böyle bir şey olmazdı. Bunlar oyuncuların saygısını kazanan ve fark yaratan detaylar."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.