Hava Durumu

İbre yeniden Olcay'a döndü

Bu sezon gurbetçi pazarından daha fazla faydalanmak isteyen Bursaspor’da Kaiserslautern’de forma giyen gurbetçi futbolcu için resmi teklif yapıldı. Olcay, Bursaspor’un teklifine ‘evet ‘dedi.

Haber Giriş Tarihi: 27.06.2012 08:01
Haber Güncellenme Tarihi: 27.06.2012 08:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İbre yeniden Olcay'a döndü
Bursaspor’da dün transferde hareketli saatler yaşandı. Başkan İbrahim Yazıcı sabah saatlerinde geldiği tesislerde uzun süreli toplantılar gerçekleştirdi. Toplantıda yöneticilerden İlhan Uslu, Selçuk Eren, Erkan Kamat teknik direktör Ertuğrul Sağlam ve menajer Metin Korkmaz yer aldı. İlk iş olarak Deniz Yılmaz’ın transferini bitiren Bursaspor gözünü değerini her gün arttıran bir başka gurbetçi Kaiserslautern’de forma giyen Olcay Şahan’a çevirdi.

KULÜBÜMÜ İKNA EDİN YETER
Ertuğrul Sağlam’ın alınmasında fayda var diyerek transferine onay verdiği gurbetçi futbolcunun kulübü Kaiserslautern’le temas kuran Bursaspor ilk teklifini iletti. Kulübüyle sözleşmesi 2015’a kadar devam eden Olcay Şahan’ın transfermarkt internet sitesinin verilerini göre 1 milyon 500 bin Euro’luk bonservis bedeli bulunuyor. Bursaspor’la ön görüşme yapan Olcay’ın Yeşil Beyazlılar’ın teklifine evet dediği ve kulübünün ikna edilmesi durumunda Bursaspor’a gelmek istediğini söylediği belirtildi.

KARİYERİ
25 yaşındaki Olcay Şahan hem Türk hem de Alman pasaportu taşıyor. Bayern Leverkusen altyapısında yetişen Olcay genç kariyerini Fortuna Duesseldorf ve Borussia Mönchengladbach’da oynayarak geçirdi. gurbetçi krampon profesyonel olarak da Duisbirg ve Kaiserslautern’de forma giydi. Ağırlıklı olarak orta sahanın solunda görev yapan Olcay Şahan’ın oyun kurma becerisi de bulunuyor. 2011’de kadronsa katıldığı Kaiserslautern’de geçen sezon 30 maçta görev alan Olcay 1 gol ve 2 asistlik performans sergiledi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.