Hava Durumu

İçi beni dışı seni yakar

Yeşil Beyazlılar 26 hafta sonunda Bursa'da çıktığı 14 maçta 7 galibiyet ile 4 beraberlikle 25 puan toplarken 5. sırada yer aldı. Timsah deplasmanda ise sadece 2 galibiyet 2 beraberlikle 8 puanda kaldı ve kendine 13. sırada yer buldu.

Haber Giriş Tarihi: 20.03.2018 07:31
Haber Güncellenme Tarihi: 20.03.2018 07:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İçi beni dışı seni yakar

HABER I Tolga ÖZTAŞ I

EVİNDE KAZANIYOR

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftası geride kalırken Bursaspor iç sahada gösterdiği iyi, dış sahada ise kötü performansıyla dikkat çekti. Yeşil Beyazlılar Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda oynadığı 14 maçta ise 7 galibiyet, 4 beraberlik ve sadece 3 mağlubiyet yaşadı. Timsah evinde Aytemiz Alanyaspor, Akhisarspor, Osmanlıspor, Antalyaspor, Kardemir Karabükspor, Kayserispor ve Sivasspor'u yenme başarısı gösterdi. Bursaspor Göztepe, Gençlerbirliği, Beşiktaş ve Yeni Malatyaspor ile berabere kalırken, Galatasaray, Fenerbahçe ve Medipol Başakşehir'e mağlup oldu. Bu maçlar sonunda 25 puan toplayan Yeşil Beyazlılar, iç saha puan toplamında 5. sırada yer aldı.

DEPLASMANDA YOK

Bursaspor deplasmanda ise adeta tel tel dökülüyor. Yeşil Beyazlılar dış sahada çıktığı 12 maçta 2 galibiyet, 2 beraberlik ve tam 8 mağlubiyet aldı. Timsah deplasmanda sadece Evkur Yeni Malatyaspor ile Atiker Konyaspor'u devirmeyi başarırken, Sivasspor ve Kasımpaşa karşısında ise 1 puana razı oldu. Bursaspor Medipol Başakşehir, Beşiktaş, Kayserispor, Trabzonspor, Aytemiz Alanyaspor, Akhisarspor, Galatasaray ve Osmanlıspor'a mağlup oldu. Son 5 deplasman mücadelesinden eli boş dönen Yeşil Beyazlılar, dış sahada topladığı 8 puanla ise kendine ancak 13. sırada yer bulabildi. Timsah ayrıca deplasmanda 13 gol atarken kalesinde ise 22 gol gördü.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.