Hava Durumu

İçişleri Bakanlığı: Binin üzerinde gözaltı, 54 kişi...

İçişleri Bakanlığı açıkladı: 1098 kişi gözaltına alındı, 54 kişi etkisiz hale getirildi. İçişleri Bakanlığı bir haftalık terörle mücadele bilançosunu açıkladı. FETÖ operasyonlarında 1028 kişi gözaltına alındı. PKK operasyonlarında 170 kişi gözaltına alındı.

Haber Giriş Tarihi: 29.05.2017 09:57
Haber Güncellenme Tarihi: 29.05.2017 09:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İçişleri Bakanlığı: Binin üzerinde gözaltı, 54 kişi...

İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, 22-29 Mayıs tarihlerinde, Jandarma Özel Harekat (JÖH), Jandarma Komando Birlikleri, Polis Özel Harekat (PÖH) ayrıca iç güvenlik operasyonları çerçevesinde 483 operasyon gerçekleştirildi. TSK'nın hava ve kara unsurlarınca yapılan operasyonlarda, örgüte yardım ve yataklık iddiasıyla 170 kişi gözaltına alındı. Ülke genelinde yürütülen bu operasyonlarda; 46'sı ölü, 8'i teslim olmak üzere toplam 54 terörist etkisiz hale getirildi.

FETÖ/PDY İLE İRTİBATLI BİN 128 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Yabancı teröristlerle mücadele kapsamında, DEAŞ terör örgütü ile irtibatlı olduğu değerlendirilen 43 kişi gözaltına alındı. FETÖ/PDY ile mücadele kapsamında, FETÖ/PDY ile irtibatlı olduğu değerlendirilen bin 128 kişi gözaltına alınırken, sol terör örgütleriyle mücadele kapsamında; sol terör örgütü ile irtibatlı olduğu değerlendirilen 23 kişi gözaltına alındı.

SİBER SUÇLARLA MÜCADELE KAPSAMINDA 55 GÖZALTI

Öte yandan sokak satıcılarına yönelik yürütülen projeli çalışma kapsamında Antalya, Bursa, Aksaray, Kütahya, Ordu, İstanbul, Giresun, Edirne ve Diyarbakır'da 51 şüpheli gözaltına alındı.

Siber suçlarla mücadele kapsamında ise 342 sosyal medya hesabıyla ilgili çalışma yapılırken, tespit edilen 132 kişiden 55'i gözaltına alındı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.