Hava Durumu

İDO Tatlıses konserinde can pazarı!

Bir alışveriş merkezinde konser ve imza günü düzenleyen İdo Tatlıses'in konserinde gerginlik çıktı. Yaklaşık 10 bin kişinin sahneye ilerlemeye çalıştığı anlarda kadınlar ezilme tehlikesi yaşadı.

Haber Giriş Tarihi: 25.12.2018 10:12
Haber Güncellenme Tarihi: 25.12.2018 10:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İDO Tatlıses konserinde can pazarı!

İdo Tatlıses önceki gün İstanbul Sultanbeyli'de bir alışveriş merkezinde önce 5 şarkılık konser sonra da imza atmak için sahneye koyulan masaya geçti. İmza gününün başladığı anlarda İdo'nun hayranları sahneye akın etmeye başlayınca izdiham yaşandı.

10 BİN KİŞİYE SAHNEYE GELMEYE ÇALIŞTI

İdo'nun imza atmaya başladığı anlarda yaklaşık 10 bin kişilik grup sahneye ilerlemeye başladı. Güvenlik kalabalığı kontrol etmekte zorlanmaya başladı ve sahneye doğru bir hareketlenme oldu. İdo'nun halka yaptığı anons da işe yaramadı.

KADINLAR BAYILDI, ÇOCUKLAR EZİLME TEHLİKESİ ATLATTI

Alışveriş merkezindne gelen bilgiye göre; kapı girişi 10 bin kişiydi ve o kalabalık sahneye doğru ilerliyordu. Kalabalık arasında bayılan kadınlar ve ezilme tehlikesi geçiren çocuklar oldu.

AVM YÖNETİMİ İMZA GÜNÜNÜ BİTİRMESİNİ İSTEDİ

İzdiham sonrası avm yönetimi tarafından İdo'ya imza gününü kesmesi ricasında bulunuldu. Kendisini sevenleri üzmek istemeyen İdo Tatlıses, bu teklifi kabul etmedi. Kısa süre sonra halkla arasına koyulan bariyer yıkılınca, çıkan izdihamla beraber İdo güvenlik tarafından alandan çıkarıldı. İdo'nun arkasından sahnedeki imza kartonetleri halk tarafından kapışıldı.

ASTIM HASTASI KADIN FENALAŞTI

Yaşanan izdihamdan etkilenen astım hastası genç kadın, fenalaşınca apar topar sahneye alındı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.