Hava Durumu

İengölspor'da Bayburt hazırlıkları

Bordo Beyazlı takımın teknik direktörü Şaban Yıldırım, "Her geçen gün daha iyiye gideceğimizi düşünüyoruz. Savunma kısmında önemli oranda ilerleme kaydettiğimizi söyleyebilirim. Bayburt'tan 3 puanla döneceğiz" diye konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 18.11.2021 08:24
Haber Güncellenme Tarihi: 18.11.2021 08:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İengölspor'da Bayburt hazırlıkları

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden İnegölspor, 14. haftada pazar günü deplasmanda oynayacağı An Zentrum Bayburt Özel İdare Spor maçı hazırlıklarını sürdürdü. Bordo Beyazlılarda teknik direktör Şaban Yıldırım idman öncesi açıklamalarda bulundu. Yıldırım, "Biz devamlı analiz yapıyoruz. Sürekli olarak da daha gelişmek istiyoruz. Her geçen gün daha iyiye gideceğimizi düşünüyoruz. Savunma kısmında önemli oranda ilerleme kaydettiğimizi söyleyebilirim. Topun bizde kalma kısmı ve hücum kısmını birazcık daha çalışmamız gerekiyor. Daha ayrıntılar var. O ayrıntılar üzerinde de çalışmamız gerekiyor. Bize düşen zaten bu" dedi.

DÖNENLER OLACAK

Sakatlar hakkında da bilgi veren Şaban Yıldırım, "Sakat arkadaşlarımız var. Ersel ve Erdem'in tedavileri sürüyor. Hamza bir sakatlık geçirdi. İnşallah durumu kötü değildir. Ali'nin bir ameliyat durumu söz konusu. Türker de ameliyat olacak. Menisküsünde bir problem var. Biran önce ameliyat olması gerekiyor. Sakatlığı bulunan O gün aramıza katılmak için gün sayıyor ama henüz aramıza katılmadı. Furkan'ın, Mustafa'nın Ömer Faruk'un da ufak tefek sakatlıkları var. Onlar da yarın aramıza katılacaklar" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.