Hava Durumu

İftarlığını yolcusuyla paylaşan şoföre teşekkür belgesi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, iftarlığını yolcusuyla paylaşan halk otobüsü şoförü Arif Korkmaz'ı makamında ağırlayarak teşekkür etti.

Haber Giriş Tarihi: 28.04.2021 11:01
Haber Güncellenme Tarihi: 28.04.2021 11:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İftarlığını yolcusuyla paylaşan şoföre teşekkür belgesi

Kocaeli'de, iftar vaktinde otobüsü kenara çekerek yanında bulunan iftariyelikleri yolcusuyla paylaşan Ulaşımpark şoförü Arif Korkmaz herkesin takdirini kazandı.

Korkmaz'ı makamında ağırlayarak teşekkür belgesi veren Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, ramazan ayının rahmet ayı olduğu gibi paylaşım ayı da olduğunu vurguladı.

Büyükşehir personeli Korkmaz'ın davranışının ramazanın getirdiği bereketin göstergesi olduğunu belirten Büyükakın, şunları kaydetti:

"Ulaşımpark'ta görev yapan personelimizin yaptığı insanın içini ısıtan davranışlar bizim de göğsümüzü kabartıyor. Tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Arif Korkmaz arkadaşımın davranışından bir kez daha görüyoruz ki ramazan ayı aynı zamanda paylaşım ayıdır. Çalışma arkadaşımız sadece ekmeğini paylaşmadı, sevgiyi, güzelliği, kardeşliği ve aynı zamanda rahmeti de paylaştı. Arkadaşımızla bir araya gelerek teşekkür etmek, ramazanın rahmet ve bereketine ortak olmak istedik. Allah kendisinden razı olsun."

"Tüm yolcularımız bizim için çok değerlidir"

Arif Korkmaz da "Evimizde nasıl karşılıyorsak misafirimizi, çalışırken de aynı şekilde yolcularımıza hizmet etmek için görev yapıyoruz. Tüm yolcularımız bizim için çok değerlidir." ifadesini kullandı.

İzmit-Hereke güzergahı hattında sefer yapan Korkmaz, 25 Nisan'da otobüs seyir halindeyken iftar vaktinin yaklaşması nedeniyle otobüsü uygun bir yere park ederek, iftarlığını yolcusuyla paylaşmıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.