Hava Durumu

İki aile arasındaki silahlı kavga! Kadınlar kurşunların hedefi oldu

İstanbul Silivri'de iki aile arasında çıkan silahlı kavgada 1 kadın hayatını kaybederken 2 kadın da yaralandı. Jandarma ve polis ekipleri bölgede geniş güvenlik önlemleri alırken saldırıyı gerçekleştiren şüpheli şahıs jandarma ekipleri tarafından göz altına alındı.

Haber Giriş Tarihi: 28.12.2020 09:11
Haber Güncellenme Tarihi: 28.12.2020 09:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İki aile arasındaki silahlı kavga! Kadınlar kurşunların hedefi oldu

Saat 23: 00 sıralarında Silivri Yeni Mahalle'de roman vatandaşların yaşadığı konteyner evler olarak bilinen mevkii de meydana gelen olayda, edinilen bilgiye göre, iki aile arasında henüz belirlenemeyen sebeple kavga çıktı. Taraflardan ismi henüz öğrenilemeyen erkek bir şahıs tarafından Refiye S. ve yanında bulunan 1 kadın kurşunların hedefi oldu.

YARALI KADIN KURTARILAMADI

Kavgada bir kadın ise yaşanan arbedede hafif şekilde yaralandı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda jandarma ekibi sevk edildi. Silahlı saldırı sonrası yaralılar Silivri Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ağır şekilde yaralanan Refiye S., yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

GÜVENLİK ÖNLEMİ ALINDI

Silahlı saldırıda yaralanan diğer 2 kadının ise tedavisi sürüyor. Saldırıyı gerçekleştiren şahıs gözaltına alınırken olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Jandarma ve polis ekipleri olayın yaşandığı bölgede ve Silivri Devlet Hastanesi önünde geniş güvenlik önlemleri aldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.