Hava Durumu

İki aile kavgasında feci şekilde can verdi

Denizli’de Sarayköy İlçesi, Sığma Beldesi’nde komşu iki ailenin kadınları arasında çıkan daha sonra erkeklerin de karıştığı kavgada, N.Y. (17) tarafından av tüfeğiyle vurulan Okan Kaya (14) yaşamını yitirdi, amcası Mustafa Kaya (34) ağır yaralandı.

Haber Giriş Tarihi: 09.08.2013 16:53
Haber Güncellenme Tarihi: 09.08.2013 16:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İki aile kavgasında feci şekilde can verdi

Olay, Sığma Beldesi’nde, dün saat 22.00 sıralarında meydana geldi. Beldede karşı karşıya komşu olan iki ailenin kadınları arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle kavga çıktı. Kavgaya iki ailenin erkekleri de katıldı. N.Y., evden aldığı av tüfeğiyle komşularının evinin önünde bekleyen Okan Kaya ile amcası Mustafa Kaya’ya peşpeşe iki el ateş etti. Vücudunun çeşitli yerlerinden ağır yaralanan amca-yeğen ambulansla Sarayköy Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Okan Kaya, hastanede hayatını kaybederken, ağır yaralı Mustafa Kaya’nın ise tedavisi sürdüğü bildirildi.

ALMANYA’DAN BAYRAM İÇİN GELDİ

Kaya’nın cenazesi, gönderildiği Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp Kurumu Morgu’ndaki otopsinin ardından yakınlarına teslim edildi. Okan Kaya’nın ailesiyle yaşadığı Almanya’nın Münih kentinde bayram tatili için geçen Çarşamba günü memleketleri Sığma Beldesi’ne geldiği öğrenildi.

Olayın ardından kaçan N.Y. polis tarafından Sarayköy ilçesindeki evinde yakalandı. Polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen N.Y., tutuklandı. Jandarma olayla ilgili, soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.