Hava Durumu

İki kız şikayetçi oldukları kişiye böyle saldırdı

İstanbul Arnavutköy'de 7 aydır kayıp olan annelerini alıkoymakla suçladıkları Kerem G.'den şikâyetçi olan iki kız kardeş, adliyeye sevk edildiği esnada şüpheli Kerem G'ye saldırdı. O anlar cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

Haber Giriş Tarihi: 21.06.2020 12:07
Haber Güncellenme Tarihi: 21.06.2020 12:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İki kız şikayetçi oldukları kişiye böyle saldırdı

Öznur ve Özlem Gülgör kardeşler, yüzde 45 zihinsel engelli anneleri 56 yaşındaki Sadeli Gülgör'ün 7 aydır kayıp olduğunu belirterek bir televizyon kanalındaki programa başvurdu. Programa çıktıktan sonra yapılan araştırmalarda Sadeli Gülgör'in 2 Haziran'da Arnavutköy Devlet Hastanesi'nde tedavi olduğuna dair kayıtlara ulaşıldı. Bunun üzerine Arnavutköy'de arama çalışmaları yoğunlaştırıldı. Ancak Sadeli Gülgör'e dair herhangi bir ize rastlanılmadı.

VATANDAŞLARIN İHBARI ÜZERİNE DÜN BULUNDU

Arnavutköy Hacımaşlı Mahallesi'nde bir kişinin yaşlı kadını tarlada otların arasına saklamaya çalıştığını gören vatandaşlar bu durumu dün polise bildirdi. İhbarı değerlendiren Arnavutköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, tarlada biri kadın iki kişi ile karşılaştı. Üzerinden kimlik çıkmayan iki kişi, polis merkezine götürüldü. Burada yapılan çalışmada kadının 7 aydır kayıp olan 56 yaşındaki Sadeli Gülgör, erkeğin ise 43 yaşındaki Kerem G. olduğunu belirlendi. Polisin haber vermesiyle Öznur ve Özlem Gülgör kardeşler polis merkezine gitti.

ŞİKÂYETÇİ OLDUKLARI KİŞİYE SALDIRDILAR

Yüzde 40 zihinsel engelli olan annelerinin Kerem G. tarafından alıkonulduğunu söyleyen kız kardeşler, şikâyetçi oldu. Emniyette ifadesi alınan Kerem G.'nin, Sadeli Gülgör'ü alıkoymadığını, Ataşehir'de kendilerine ait iş yerinde tanıştıklarını aralarında imam nikahı kıydıklarını ve kadını yüzde 45 zihinsel engelli olduğunu bilmediğini söylediği öğrenildi. Kız kardeşlerin şikâyeti üzerine, "Kişiyi hürriyetinden yoksun kılmak" suçlamasıyla hakkında dosya hazırlanan Kerem G. polis tarafından adliyeye götürülmek istendi. Bu esnada iki kız kardeş Kerem G.'ye saldırdı. Polisin, iki kardeşin elinden güçlükle aldığı Kerem G. adliyeye sevk edildi. Şüpheli Kerem G.'nin çıkarıldığı savcılıkça serbest bırakıldığı öğrenildi.

SALDIRI ANLARI CEP TELEFONU KAMERASINA YANSIDI

Kız kardeşlerin Kerem G'ye saldırdığı anlar bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde kız kardeşlerin, polislerin arasında bulunan Kerem G.'ye saldırdıkları, iki kız kardeşi zor sakinleştiren polislerin şüpheli Kerem G.'yi kardeşlerin arasından alarak polis aracına bindirdikleri görülüyor. Görüntülerin devamında iki kız kardeşin annelerine sarılmaları da görülüyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.