Hava Durumu

İki Türk futbolcu İtalya'nın gündemine oturdu

Lille'de gösterdiği performansla tüm Avrupa devlerinin dikkatini çeken Yusuf Yazıcı'nın yeni durağı Milan olacak. Çalhanoğlu ise Serie A şampiyonu Juventus'un yolunu tutacak. Yusuf Yazıcı transferi gerçekleşirse Trabzonspor'un da kasası dolacak.

Haber Giriş Tarihi: 25.11.2020 10:13
Haber Güncellenme Tarihi: 25.11.2020 10:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İki Türk futbolcu İtalya'nın gündemine oturdu

İtalya Ligi'nde Milan ile sözleşmesi sezon sonunda sona erecek Hakan Çalhanoğlu'nun boşluğunu bir diğer milli futbolcumuz Yusuf Yazıcı dolduracak. Trabzonspor'dan 16.5 milyon Euro bonservis bedeliyle gittiği Lille'de bu sezon 13 resmi maçta 9 gol, 2 asistle yıldızlaşan 23 yaşındaki orta sahanın yeni durağı kırmızı-siyahlılar olacak. Milano temsilcisiyle yeni sözleşme için anlaşamayan Hakan ise sezon sonunda bonservisi elinde Juventus'a gidecek.

TRABZONSPOR'A PARA YAĞACAK

Trabzonspor, Yusuf Yazıcı'nın Milan'a transfer olması halinde kasasını dolduracak. Bordo-mavililer, Lille ile yaptığı anlaşma gereği milli futbolcunun bir sonraki bonservis bedelinin yüzde 20'sini kasasına koyacak. İtalyan ekibinin, Yusuf için Fransız temsilcisine 40 milyon Euro teklif ettiği belirtilirken bu durumda Karadeniz Fırtınası'nın kasasına 8 milyon Euro girecek. Trabzon'un başarılı futbolcudan kazandığı toplam rakam yaklaşık 26 milyon Euro olacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.