Hava Durumu

İkinci koalisyon görüşmesi Perşembe

Koalisyon görüşmeleri kapsamında Başbakan Ahmet Davutoğlu ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu perşembe günü saat 14.00’te bir araya gelecek.

Haber Giriş Tarihi: 11.08.2015 16:36
Haber Güncellenme Tarihi: 11.08.2015 16:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İkinci koalisyon görüşmesi Perşembe
Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, Başbakan Ahmet Davutoğlu ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu görüşmesinin, perşembe günü 14.00'te gerçekleşeceğini duyurdu.

Görüşme, Ankara Palas Devlet Konukevi'nde gerçekleşecek.

CHP'den yapılan açıklamada da Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun 13 Ağustos Perşembe saat 14.00'te Ankara Palas Devlet Konukevi'nde bir araya geleceği duyuruldu.

Edinilen bilgiye göre, genel başkanların bir araya geleceği görüşmeye, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Haluk Koç ile Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik de eşlik edecek.

4 SAAT 20 DAKİKALIK GÖRÜŞME

Başbakan Davutoğlu ve CHP Lideri Kılıçdaroğlu Başbakanlık Resmi Konutu'nda dün 4 saat 20 dakika süren bir görüşme yapmıştı.

AK Parti ve CHP heyetlerinin, 5 ayrı oturumda, yaklaşık 35 saat süren "istikşafi" görüşmeleri, 3 Ağustos'ta sonra ermişti. Görüşmelerin ardından heyetler, Davutoğlu ile Kılıçdaroğlu'na sunum yapıp, rapor sunmuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.