Hava Durumu

İkinci şampiyonluğu istiyoruz

Bursaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin’i ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 06.08.2013 17:50
Haber Güncellenme Tarihi: 06.08.2013 17:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İkinci şampiyonluğu istiyoruz

UEFA Avrupa Ligi'ndeki 3'üncü Ön Eleme Turu rövanşında Sırbistan’ın Vojvodina takımı ile Perşembe günü yapılacak karşılaşmayla ilgili son hazırlıkları yapan Bursaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, maç öncesi Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin’i ziyaret etti.

Yaklaşık 5 ay Akdeniz Oyunları nedeniyle Mersin’de kalan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Şahin’e iade-i ziyarette bulunduğunu belirten Karaman, “Sevgili Müdürümüz Süleyman Şahin daha önce bizi Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü olarak, Manisapor Teknik Direktör görevindeyken ziyaret etmişti. Bu ziyaretten sonra da biz deplasmanda Trabzon’u 3-1 yenmiştik. Şimdi de UEFA kupasında çok önemli maçımız var, Perşembe günü. Biz de sevgili Müdürümüze iade-i ziyarette bulunalım dedik. Zaten Müdürümüz uzun bir süredir Akdeniz Oyunları nedeniyle Bursa dışındaydı. Kendisine ‘hoş geldin’ diyoruz. İnşallah maç öncesi bu ziyaret de uğurlu gelir” dedi.

ŞAMPİYONLUK MESAJI

Ziyarettin duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Müdürü Süleyman Şahin ise, perşembe günü oynanacak maçta kalplerinin Bursaspor’la olacağını kaydederek, Karaman ve ekibine başarılar diledi. Bursaspor’un UEFA Avrupa Ligi'nde şampiyon olmasını dileyen İl Müdürü Şahin, “Yeşil-Beyazlıları, önümüzdeki sezonda tecrübeli ve deneyimli hocamız Hikmet Karaman’la bir kez daha şampiyon olarak görmek istiyoruz. Kendisi Bursaspor için büyük bir şanstır. Hocamızın azmi ve tecrübesiyle Süper Lig’de çok iyi neticeler alacağımıza inanıyorum. İnşallah Hocamız Hikmet Karaman’ın tecrübesiyle ikinci kez kupayı Bursa’ya getireceğiz” diye konuştu.
Ziyaretin ardından İl Müdürü Şahin, Teknik Direktörü Hikmet Karaman’a Akdeniz Oyunları sembolünün yer aldığı masa saati hediye etti. Teknik Direktör Karaman da İl Müdürü Şahin’e çiçek takdim etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.