Hava Durumu

İkisi de daha birkaç aylık evliydi, ikisi de...

Batman'da 3 ay önce evlenen 22 yaşındaki Hülya Olgar, dün akşam yemeğinden sonra oturdukları iki katlı evin damından atlayarak intihar etti. Bir diğer intihar vakası da İzmir'de yaşandı.

Haber Giriş Tarihi: 02.12.2013 14:59
Haber Güncellenme Tarihi: 02.12.2013 14:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İkisi de daha birkaç aylık evliydi, ikisi de...

Diyarbakır’ın Bismil İlçesi’nin Çöltepe Köyü’nde oturan Hülya Olgar, 3 ay önce 24 yaşındaki Mesut Olgar ile evlenerek Batman’a gelin gitti. Olgar, dün aşam Şirinevler Mahallesi 1412 Sokak’taki evlerinde akşam yemeğini hazırladıktan sonra 2 katlı evlerinin damına çıktı. Belirlenmeyen nedenle evin damından kendini boşluğa bırakan Olgar, sert zemine başının üstüne düşünce ağır yaralandı. Mahalle sakinlerinin hastaneye kaldırmak istediği Olgar, öldü.

Olgar, Diyarbakır Adli Tıp Kurumu’nda otopsisi yapıldıktan sonra Bismil’in Çöltepe Köyü’nde yakınlarının gözyaşları arasında toprağa verildi. Şirinevler Mahallesi Muhtarı Remzi Adsan, uzun aradan sonra ilk kez semtlerinde intihar vakası görüldüğünü belirterek, "Sakin bir aile olan Olgar ailesinin yeni gelini Hülya’nın üç ay önce düğün törenine katılmıştık. Akşam yemeği sofrasından kalkıp damdan atlaması yakınları olduğu gibi bizi de üzdü" dedi. Batman Emniyet Müdürlüğü ekipleri kapsamlı soruşturma başlattı.


İzmir'in Ödemiş İlçesi’nde, 2.5 aylık evli 29 yaşındaki Birsel Çiçek, üçüncü kattaki evinin balkonundan atlayarak, intihar etti.

Ödemiş’te yaşayan Birsel Çiçek, geçen 14 Eylül’de görücü usulüyle tanıştığı emlakçı 26 yaşındaki Kadir Çiçek ile hayatını birleştirdi. Evlenmeden önce psikolojik sorunları nedeniyle tedavi gördüğü ileri sürülen Çiçek, önceki gün saat 12.00 sıralarında Süleyman Demirel Mahallesi, 1028 Sokak’taki apartmanın üçüncü katındaki evinin balkonundan kendini boşluğa bıraktı. Düşerken başını birinci kat balkon demirlerine çarptığı belirlenen ev kadını Çiçek, beton zemine düştü. Genç kadın olay yerinde yaşamanı yitirdi. Çiçek’in ölümü eşi Kadir Çiçek ve diğer yakınlarını yasa boğdu.

Olay sırasında evde yalnız olduğu öğrenilen Çiçek’in cenazesi önce Ödemiş Devlet Hastanesi’ne, ardından da otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Düşerken balkona çırpıp boynunun kırılması sonucu öldüğü belirlenen Birsel Çiçek’in otopsinin ardından yakınları tarafından dün alınan cenazesi, Ödemiş’in Üçkonak Köyü’nde ikindide gözyaşları içinde toprağa verildi.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.