Hava Durumu

İlginç anlar! Plazaların ortasında kuzu otlattı

Gayrettepe'de bir vatandaşın plazaların arasında keçi ve kuzusunu otlattığı anlar, şahit olan vatandaşları hem şaşırttı hem güldürdü.

Haber Giriş Tarihi: 12.05.2020 10:42
Haber Güncellenme Tarihi: 12.05.2020 10:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İlginç anlar! Plazaların ortasında kuzu otlattı

Gayrettepe'de bir plazanın güvenlik görevlisi, keçi ve kuzusunu yolda otlatınca ortaya eğlenceli görüntüler çıktı. Hayvanları gören vatandaşlar şaşkınlıklarını gizleyemezken, sevimli hayvanların şirin hareketleri izleyenleri güldürdü. Hayvanların sahibi ise rahat bir tavırla, " İstanbul'da da hayvan beslenebilir" dedi.

PLAZALARIN ARASINDA HAYVANLARINI OTLATTI

Beşiktaş Gayrettepe'de 13 katlı bir binada güvenlik görevlisi olarak çalışan vatandaş, bina bahçesine oluşturduğu otlak alanda keçi ve kuzu beslemeye başladı. Zaman zaman hayvanları dışarıya çıkartan vatandaş, önceki gün otlatmak için yine dışarıya çıkarttı. Vatandaş plazaların arasında otlatmaya başlayınca hayvanları gören çevredeki vatandaşlar da yanına geldi. Sevimli hayvanların yaptığı şirin hareketleri şaşkınlık yaşayan vatandaşları gülümsetti.

"İSTANBUL'DA DA HAYVAN BESLENEBİLİR"

Bazı vatandaşlar "satılık mı" diye sorarken bazıları da hayvanların neden şehrin göbeğinde olduğunu sordu. Hayvanları gören bir vatandaş, "Çok güzel, keşke hep böyle olsa" derken hayvanların sahibi ise, "Ben binada güvenlikçiyim. Boş arsa vardı orayı bahçe yaptım. Öyle zamanım geçiyor. Dışarıda otlattırıyorum, gece orada kalıyorlar. Yol boyu çayır çimen zaten. İstanbul'da da hayvan beslenebilir. Mesleğimiz zaten hayvancılık" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.