Hava Durumu

İlk adımlar atıldı

Bursaspor Yönetimi teknik direktör Mustafa Er'in raporu doğrultusunda sözleşmeleri biten Onur Atasayar ve Ataberk Dadakdeniz'in menajerleriyle bir araya geldi. İlk temasın olumlu geçtiği, ikinci görüşmede sözleşmelerin yenilenmesinin planlandığı açıklandı.

Haber Giriş Tarihi: 18.06.2021 08:18
Haber Güncellenme Tarihi: 18.06.2021 08:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İlk adımlar atıldı

Haber: Samet Zinciroğulları

Bursaspor'da yeni sezonun kadrosunun planlanması konusunda teknik direktör Mustafa Er yönetime sözleşmesi biten üç oyuncunun takımda kalmasını istediğini söyledi. Er'in raporu doğrultusunda yönetim ilk olarak Cüneyt Köz'le anlaşma sağladı. İki sezondur Yeşil Beyazlı formaya giyen Cüneyt Köz sözleşmesi bitmesine rağmen Bursa'daki evini boşaltmayarak takımda kalmak istediğini göstermişti. Yeşil Beyazlılar'ın hedefindeki diğer iki isim Ataberk Dadakdeniz ve Onur Atasayar.

BİR SORUN GÖRÜNMÜYOR

Yönetim bu doğrultuda iki kritik görüşmeye imza attı. Ataberk Dadakdeniz ve Onur Atasayar'ın menajerleri Bursa'ya davet edilirken, iki tarafın da düşünceleri alındı. Onur'un menajerinin Bursaspor'dan düşünmek için süre istediği ifade edildi. Ataberk'in menajeri Batur Altıparmak'la yapılan görüşmenin de olumlu geçtiği bildirildi. Yeşil Beyazlılar iki oyuncunun temsilcileriyle önümüzdeki günlerde yapacakları görüşmeden sonra sözleşmeleri yenilemeyi planlıyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.