Hava Durumu

İlk bölümüyle sosyal medyayı salladı!

Atv'nin yeni yıldaki iddialı dizisi Maraşlı 1. bölümüyle ekrana geldi. Burak Deniz ve Alina Boz'un başrollerde oynadığı Maraşlı dizisi aksiyon dolu sahneleriyle dikkat çekti. Burak Deniz'in eski özel kuvvetler askeri Maraşlı'ya hayat verdiği dizi ilk bölümüyle sosyal medyada da gündem oldu. Peki Maraşlı dizisi genel konusu nedir? Maraşlı 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haber Giriş Tarihi: 12.01.2021 08:40
Haber Güncellenme Tarihi: 12.01.2021 08:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İlk bölümüyle sosyal medyayı salladı!

Başrollerinde Burak Deniz ile Alina Boz'un, kadrosunda Serhat Kılıç, Kerem Atabeyoğlu, Rojda Demirer, Ahmet Varlı, Cemil Büyükdöğerli, Abdül Süsler, Melis İşiten, Cengiz Sezgin ve Neslihan Acar'ın yer aldığı Maraşlı dizisi 1. bölümüyle 11 Ocak Pazartesi akşamı ATV'de ekrana geldi. Dizide başarılı oyuncu Burak Deniz Maraşlı, Alina Boz ise Mahur karakterine hayat veriyor.

MARAŞLI SOSYAL MEDYAYI SALLADI!

Maraşlı dizisi ekrana gelen ilk bölümüyle sosyal medyanın da gündeminde yer aldı. İşte Maraşlı'yla ilgili yapılan paylaşımlardan bazıları:

MARAŞLI DİZİSİ 1. BÖLÜM KONUSU

Maraşlı, Özel Kuvvetlerden ayrılan eski bir askerdir. Kendine bir sahaf dükkanı açarak hayatını hasta olan kızı Zeliş ile ilgilenerek ve kitap satarak geçirme kararı almıştır.

Ta ki bir gün dünyalar güzeli Mahur Türel, Maraşlı'nın sahaf dükkanından içeri girene kadar. Türkiye'nin en büyük iş adamlarından olan Aziz Türel'in, çocuklarından en kıymetlisi olan Mahur'un başı o gün çektiği bir fotoğraf karesi yüzünden büyük derde girer.

Mahur'un istemeden karıştığı olaydan, hayatını Maraşlı kurtarır. O gün kaderleri birbirine bağlanır. Artık Mahur'un hayatı tehlikededir.

MARAŞLI'DA TÜREL AİLESİ KİMDİR?

Eski asker Maraşlı'nın, tehlikeli bir olaya şahit olan Mahur'un hayatını kurtarması ve ailesine dahil olmayasıyla başlayacak olan serüvende, Mahur Türel'in sırlarla dolu ailesi dikkatleri çekecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.