Hava Durumu

İlk cinsellik deneyiminde kız arkadaşını hastanelik etti

Amerika’da bir genç, gerçekleştirmek istediği ilk cinsel tecrübesi sırasında kız arkadaşının başını kazara alçıpanel duvara gömdü. Genç kadının, ‘ortamı yumuşatmak’ için verdiği, “Neden durdun?” tepkisine karşılık bakir genç, ilk şoku üzerinden attıktan sonra, hastanelik olan kız arkadaşını acil servise yetiştirmek zorunda kaldı...

Haber Giriş Tarihi: 26.12.2013 19:44
Haber Güncellenme Tarihi: 26.12.2013 19:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İlk cinsellik deneyiminde kız arkadaşını hastanelik etti

Amerika Birleşik Devletleri’nin New Jersey eyaletinde yaşayan Gregg Casarona adlı 21 yaşındaki  bir gencin ilk cinsel tecrübe girişimi hüsranla sonuçlandı. Yaklaşık 200 kg ağırlığındaki bakir genç, ilişki sırasında, 50kg ağırlığındaki kız arkadaşı Jen Gerakaris’in kafasını kazara, yatağın baş tarafında bulunan alçıpanel duvara gömdü. İlk anda, kız arkadaşını öldürmüş olduğunu düşündüğünü anlatan genç, Jen’in, kafasını gömüldüğü duvardan çıkardıktan sonra “Neden durdun?” diye tepki vermesiyle kendine geldi.

KALP KRİZİ GEÇİRECEK GİBİYDİ ESPRİ YAPTIM

Olay sonrasından bahsederken, “Kalp krizi geçirecek gibi görünüyordu, ortamı yumuşatmak istedim,” diye konuşan kadın, ortamı yumuşatma girişiminden kısa bir süre sonra baş dönmesi ve mide bulantısı hissetti ve erkek arkadaşı tarafından bir hastanenin acil servisine götürüldü.

"BU İLK TECRÜBEM VE ONU ÖLDÜRDÜM"

Geçen günlerde gerçekleşen bu olayın canlandırma çekimleri yapıldı ve Amerika’da yayınlanan ‘Sex Sent Me to the ER’ (‘Beni Acillik Eden Seks’) programında 28 Aralık günü gösterilmesi bekleniyor. Ayrıca ilginç programın diğer konukları arasında, iki saatlik orgazm ‘çilesi çeken’ bir kadın; kapıcı yüklüğünde cinsel ilişkiye girerken yaralanan bir çift; ve kız arkadaşıyla cinsel ilişki sırasında kalp krizi geçiren bir adam da bulunuyor.

Gregg Casarona, "Onu öldürdüm. Bu benim ilk tecrübem ve Jen öldü." diye düşünerek korktuğunu söyledi.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.