Hava Durumu

"İlk kez yaşıyorum"

Bursasporlu Kerem Can Akyüz TFF 1. Lig'de uzun süredir oynadığını belir-terek, "İlk defa böyle bir sezon yaşıyorum. Yine her şey olabilir ancak sürek- li avantaj tepiyoruz. Burada kaybettiğimiz puanı ekstra olarak deplasmandan getirmek zorundayız" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 16.03.2020 08:39
Haber Güncellenme Tarihi: 16.03.2020 08:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
"İlk kez yaşıyorum"

BUNUN ALTINDAN KALKARIZ

Bursasporlu Kerem Can Akyüz maçın ardından AS TV'nin canlı yayın konuğu oldu. Karşılaşmayla ilgili düşüncelerini paylaşan tecrübeli futbolcu, "Aldığımız sonuçtan dolayı bireysel olarak çok üzgünüm. Böyle iyi oynadığımız maçtan mağlup da ayrılabilirdik. Futbol skor oyunu gol atamayınca olmuyor. Bugün yeneceğimizi düşünüyorduk. Beklemediğimiz bir sonuç aldık. Maça iyi başladık golü de attık ancak sonra talihsiz bir gol yedik. Futbolda bu hatalar var. Bugün ben yaparım yarın bir başkası yapar. Hiç önemli değil. Bunun altından kalkarız." diye konuştu.

SÜREKLİ AVANTAJ TEPİYORUZ

Ligin çok çekişmeli geçtiğine vurgu yapan Kerem Can Akyüz, "Lig çok enteresan. Ben geçen sezon Denizlispor'dayken ilk ikide Gençlerbirliği ile biz gidiyorduk. Bu sene ise 5 takım gidiyor. Ben 6-7 senedir bu ligde oynuyorum ama ilk defa böyle bir sezon yaşıyorum. Yine her şey olabilir ancak sürekli avantaj tepiyoruz. Taraftarımız bize kızmakta haklı. Bu sene bu takımın buradan çıkmasının gerektiğini de farkındayız. İnşallah önümüzdeki maçlarda bunu telafi edeceğiz. Burada kaybettiğimiz puanı ekstra olarak deplasmandan getirmek zorundayız." dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.