Hava Durumu

İmamoğlu iddiası: Muhalefetin adayı kim olacak?

'Muhalefetin cumhurbaşkanı adayı kim olacak?' sorusu gündemdeki yerini korurken İYİ Parti lideri Meral Akşener'in kendisi olmazsa İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu önereceği iddia edildi.

Haber Giriş Tarihi: 04.09.2020 10:15
Haber Güncellenme Tarihi: 04.09.2020 10:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İmamoğlu iddiası: Muhalefetin adayı kim olacak?

Hükümet her fırsatta erken seçim iddialarını yalanlasa muhalefette 'Cumhurbaşkanı adayı kim olacak?' sorusu gündemden düşmüyor.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu "Abdullah Gül'ün ismi geçince korkuyorlar. Neden korkuyorsunuz?" ifadelerini kullanmasıyla Gül'ün Millet İttifakı'nın ortak cumhurbaşkanı adayı olacağı iddia edilmişti.

Kılıçdaroğlu yine de 'ortak aday'ın altını çizerken İYİ Parti lideri Meral Akşener ise "Cumhurbaşkanı olacağım diye Türkiye'nin önünü tıkamam" dedi.

Akşener'in bu sözlerinden İYİ Parti liderinin cumhurbaşkanlığı için tek başına adaylık koymayacağı çıkarılırken, yapılan anketlerde Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş isimleri öne çıktı.

AKŞENER İMAMOĞLU'NU ÖNERECEK

Gazeteci Abdulkadir Selvi de Hürriyet Gazetesindeki bugünkü köşesinde "Bu yönde duyumlarım var." diyerek Kılıçdaroğlu'nun gönlünde yatan ismin Gül olduğunu ama Akşener'in kendisi olmazssa İmamoğlu'nu önereceğini yazdı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.