Hava Durumu

İmirzalıoğlu: Bebeğin ismi belli ama Sinem açıklasın!

Keyfi yerinde olan 46 yaşındaki oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, doğacak kızlarının ismiyle alakalı soruya cevap verdi."İsmi belli ama annesinden (Sinem Kobal) duyun ya da beraber olduğumuz zaman söyleriz."

Haber Giriş Tarihi: 15.10.2020 10:48
Haber Güncellenme Tarihi: 15.10.2020 10:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İmirzalıoğlu: Bebeğin ismi belli ama Sinem açıklasın!

Acun Ilıcalı'nın yeni kuracağı 'Exxen' dijital platformu için de İmirzalıoğlu, "Acun başında olduğu için başarılı olacaktır" yorumunu yaptı.

AİLESİNDEN DESTEK

İlk kez annelik heyecanı yaşayacak olan Sinem Kobal'ın sağlıklı beslenmesi için her şeye dikkat eden Kenan İmirzalıoğlu'nun annesi; dalından meyve ve sebzeleri gelini için elleriyle toplayıp adreslerine gönderiyor. Sağlıklı bir hamilelik geçiren Sinem Kobal da güne gebelik yogası yaparak başlıyor. İlerleyen saatlerde ise yürüyüş ve gebelik pilatesi yaparak bedenini ve zihnini doğum için hazırlıyor.

Hamileliği boyuncu araştırmalar yapan Sinem Kobal, gebelik koçu olan bir hemşireden anneliğe ve bebek bakımına dair bütün detayları öğrendi. Öte yandan çift, bebek odası için hazırlıkları tamamladı. İkilinin sevenleri, bebeklerine koyacakları ad konusunda çifti mesaj yağmuruna tutarken önde giden ad Kobal'ın efsane dizisine gönderme ile "Selena" oldu. Kimi takipçiler ise "Selena olmaz Selen olsun" diyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.