Hava Durumu

İmirzalıoğlu bu mektupla sarsıldı

Narkotik operasyonunda gözaltına alınan ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu’na hayranları sitem etti. S.S. adlı hayranının emniyete gönderdiği, “Seni gönlümün öyle güzel yerine oturtmuştum ki; şu başına gelen olayın aslı dahi olsa konduramıyorum, yakıştıramıyorum” mektubunu okuyan İmirzalıoğlu, duygulandı ve polislere “Çok üzgünüm” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 09.08.2013 13:09
Haber Güncellenme Tarihi: 09.08.2013 13:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İmirzalıoğlu bu mektupla sarsıldı

İstanbul’daki uyuşturucu soruşturması kapsamında, oyuncu Eray Özbal’ın da aralarında bulunduğu 15 kişi, mahkeme tarafından “uyuşturucu madde ticareti yapma veya sağlama” suçlamasıyla tutuklandı. Ünlü oyuncular Engin Günaydın, Hakan Yılmaz, Sarp Apak, Cemil Büyükdögerli, Gökçe Özyol, şarkıcı Mehmet Erdem ile Kaan Razgırat ve Mehmet Kaya Hakyemez ise haklarında yurtdışına çıkış yasağı konup, 50 bin lira kefalet şartıyla serbest bırakıldı.

SOSYAL DURUMLARI KURTARDI

Mahkeme mevut delil durumuna göre tutuklama nedenleri olmasına rağmen, kararını şu gerekçelerle verdi: Şüphelilerin daha önce suç işlememiş olmaları, sosyal durumları, sabit ikametgah sahibi oluşları, delilleri karartma ve kaçma şüphelerinin bulunmaması.

SATMIYORUZ, İÇİYORUZ

Ünlülerden bazıları içici olduklarını kabul ederken, “uyuşturucu temin etme” suçlamalarını ise reddettiler. Sarp Apak: Toplumun tanıdığı bir şahsın, uyuşturucu satmaya ihtiyacı yoktur. Arkadaşlarımızla yapılan görüşmeler çok yakın olmamızdan kaynaklanıyor. Telefon trafiğinden uyuşturucu madde temin ettiğim anlamı çıkmaz.

Mehmet Erdem: Haplar bana ait değil. Aynı rezidansta farklı odalarda kalıyordum. Arama yapılan yere yeni taşınmıştım. Gelip giden fazla. Ele geçirilen maddeler onlara ait olabilir. Eray Özbal: Yaklaşık 4-5 yıldır uyuşturucu içicisiyim. Dışarıdan satın almamak için evimde 32 adet hint keneviri bitkisi ektim. Bu maddeler günlük kullanım içindir. Bunları başkalarına satmıyorum.

Hakan Yılmaz: Daha önce uyuşturucu madde kullandım. Para verip uyuşturucu almadım. Engin Günaydın’a temin ettiğim iddiası doğru değil. Kimseye temin etmedim. Bu işlere nasıl bulaştırıldığımı bilmiyorum.

‘BEN DE KURTULMAYA ÇALIŞIYORUM’

ENGİN GÜNAYDIN: Evimde yapılan aramada ele geçirilen uyuşturucu maddeler çok önceden almış olduğum ve imha etmeyi ihmal ettiğim maddelerdir. Daha önceleri toplum karşısında daha rahat davranışlar sergileyebilmek amacıyla başladığım uyuşturucu maddeden ben de kurtulmaya çalışıyorum.

YAKIŞMIYOR 'KARADAYI'MA

Operasyon kapsamında gözaltına alınan Kenan İmirzalıoğlu'nu, hayranlarının yalnız bırakmadığı ortaya çıktı. Ünlü oyuncu Narkotik Şube'de tutulurken, sevenleri emniyeti telefon ve mektup yağmuruna tutmuş. Mektupları okuyan İmirzalıoğlu'nun duygulanıp polislere "Çok üzgünüm" dediği öğrenildi. AKŞAM hayran mektuplarından birine ulaştı. İşte mektupta yazanlar: - Ben yıllardır tüm filmlerinizi severek izleyen ve size ulaşmak için mektuplar yazıp yapım firmalarına yollayan sade bir vatandaşım. Her akşam “Deli Yürek” tekrarı izlerken eşimden duyduğum haberle yıkıldım. Seni gönlümün öyle güzel yerine oturtmuştum ki şu başına gelen olayın aslı dahi olsa konduramıyorum, yakıştıramıyorum. Seni emniyette görmek çok acıttı içimi, yandım resmen. Yakışmadı sana, yakışmadı Karadayım’a.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.