Hava Durumu

İmza atmasaydım futbolu bırakırdım

Bursaspor ile bir sene daha anlaşan tecrübeli kaptan, Yeşil Beyazlı forma ile hayal edemeyecekleri başarılar yakaladıklarını söylerken, "Son sezonumun keyfini çıkarmak istiyorum" açıklamasını yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 03.06.2012 08:15
Haber Güncellenme Tarihi: 03.06.2012 08:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İmza atmasaydım futbolu bırakırdım
Yeşil Beyazlı formayı 6 sezondur giyen başarılı kaptan Ömer Erdoğan, futbolculuk kariyerinin son sezonunda da Bursaspor’da oynayacak olmanın sevincini yaşıyor. Konu ile ilgili Bursa Hakimiyet’e önemli açıklamalarda bulunan kaptan Erdoğan, 1 yıl daha Bursaspor’da forma giyip, jübilesini yeni statta yapma isteğini geri çevirmeyen Başkan İbrahim Yazıcı ve teknik direktör Ertuğrul Sağlam’a teşekkür etti.


BURSA BENİM EVİM

Özellikle Ertuğrul Sağlam’ın göreve gelmesinin ardından hem Bursa’nın hem de kendisinin hayal edemeyeceği başarılar yaşadığını belirten Ömer; "Bursa artık benim evim. Gitmeyi hiç düşünmedim. 1 yıllık daha sözleşme imzalamasaydım futbolu bırakmayı düşünüyordum. Çünkü başka bir formayı üzerime yakıştıramıyorum" ifadesini kullandı.


KEYFİNİ ÇIKARMAK İSTİYORUM
Gelecek için de çalışmalar yaptığını ve B lisansı antrenörlük belgesini aldığını belirten Ömer Erdoğan; "Gelecek ile ilgili planlarım var ancak ben son bir yılımın keyfini çıkarmak istiyorum. Futbolculuk kariyerim bittikten sonra Bursa’da kalmayı çok istiyorum. Camiada bana görev verilirse seve seve kabul ederim. Bursa artık benim evim" açıklamasını yaptı.


16 NUMARAYI GİYMEK İSTERİM
Sözleşmenin statta imzalanması ve 16 numaralı forma ile ilgili de yorumda bulunan Ömer Erdoğan; "Taraftarımızın bu iki isteği beni çok gururlandırdı. Sözleşmemi tesiste de imzalarım. Önemli olan 1 yıl daha bu formayı giymek. 16 numara konusuna gelecek olursak. Beni buna layık gördükleri için taraftarımıza çok teşekkür ederim. Tatil bittikten sonra yönetimle ve Ertuğrul Sağlam’a bu konuyu dile getirmek istiyorum. Son senemde 16 numaralı formayı giyersem büyük bir onur duyarım" dedi.



Haber: Tolgay ATAOKAY

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.