Hava Durumu

İmzalar atılsın artık!

"Şu ana kadar bitmiş herhangi bir şey yok" diyen Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay, "Guen'le anlaştık, iş imzaya kaldı. Alex Song ve Asamoah Gyan'le fiyatlarda bir yere geldik. İmzalar atılmadan bir şey diyemiyorum" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 17.06.2017 08:56
Haber Güncellenme Tarihi: 17.06.2017 08:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İmzalar atılsın artık!

Le Guen'le prensipte anlaştıklarını, Gyan ve Song'un transferine yakın olduklarını söyleyen Ay, her şey netleşmeden rahat edemeyeceğini söylüyor

BİTMİŞ BİR ŞEY YOK

Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay, yeni sezonda geçen seneden daha iyi olacak bir Bursaspor için uğraş verdiklerini, bu çerçevede transfer çalışmalarının tüm hızıyla sürdüğünü söyledi. Ay, Fransız teknik direktör Paul Le Guen ile görüşmelerin sürdüğünü belirterek, "Şu ana kadar bitmiş herhangi bir şey yok. Ben her zaman şunu söylüyorum; imza atmadan bitti diye bakmıyorum. Teknik direktör ile prensip anlaşmasına varıldı. Ancak imzalar atıldıktan sonra daha net konuşabiliriz. Pazar günü akşamına kadar inşallah her şey netleşecek" dedi.

SONG VE GYAN...

Ay, takıma transfer edilecek yabancı oyuncularla ilgili çalışmaların devam ettiğine de değinerek, bu çerçevede yeni teknik direktör ile bir görüşme yapacaklarını dile getirdi. Özellikle isimleri kamuoyuna yansıyan Alex Song ve Asamoah Gyan'ın takıma dahil edilmesi için görüşmelerin devam ettiğini anlatan Ay, "Fiyatlarda belli bir yerlere gelindi ama imza atmadan bitti diyemiyorum." ifadelerini kullandı. Ay, geçen sezondan daha iyi olacak bir Bursaspor için uğraş verdiklerini, bu emeklerin boşa çıkmamasını ümit etiklerini belirtti.

Gyan'ın menajeriyle özel görüşme

Bursaspor Başkanı Ali Ay, önceki akşam Özlüce Tesisleri'nde Asamoah Gyan'ın yetki belgesini elinde bulunduran menajerlik şirketinin temsilcisi Serkan Yakupoğlu ile masaya oturdu. Şartları değerlendiren Yakupoğlu ve Ali Ay Ganalı oyuncunun son durumuyla finansal konularını ele aldı. Taraflar transferin bir an önce bitmesi için fikir birliğine vardı.

Sabri Sarıoğlu düşünülmüyor

Galatasaray'ın yollarını ayırdığı Sabri Sarıoğlu'nu transfer etmek istedikleri yönünde çıkan haberlerin doğru olmadığına işaret eden Ay, "Onunla ilgili düşüncemiz olmadı. Sabri Sarıoğlu gündemimizde değil. Bizim yaş ortalamamız da yüksek. Onu biraz aşağı düşürmek istiyoruz" diye konuştu.

Barış-Yusuf-Güray ile görüşüyoruz

Başkan Ali Ay, yerli oyuncu transferinde de boş durmadıklarını bildirdi. Ay, yerli oyunculardan Barış Yardımcı, Yusuf Erdoğan ve Güray Vural'ın listelerinde bulunduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"Gaziantepspor'dan Barış Yardımcı, Trabzonspor'dan Yusuf Erdoğan ve Kayserispor'dan Güray Vural takımımızda görmek istediğimiz isimler. Görüşmeler sürüyor. Barış'ın bonservisini yüksek söylediler. İndirim bekliyoruz. Yusuf Erdoğan konusunu beklemedeyiz. Trabzonspor'dan yanıt gelmedi. Güray ile konuşuldu, kendisi de çok gelmek istiyor. İnşallah onlarla imza atarız" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.