Hava Durumu

İnandım geliyorum

Bursaspor forması giymek için gün sayan Ferhat Kiraz, çok büyük bir kulübe geldiğini söyleyerek, "Yeşil Beyazlı takımda oynamak büyük gurur. Ağırlığını taşıyacağıma inanıyorum. Kendime güveniyorum. Olmak istediğim yerdeyim" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 09.06.2012 01:51
Haber Güncellenme Tarihi: 09.06.2012 01:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İnandım geliyorum
Bursaspor'un yeni sezon için kadrosuna kattığı ilk isim olan Ferhat Kiraz, Bursa Hakimiyet'e özel açıklamalarda bulundu. Yeşil Beyazlı takımla anlaştığını, işin sadece imzaya kaldığını belirten genç futbolcu, "Bursaspor'un büyüklüğünü biliyorum. Orada oynamak gerçekten çok büyük bir onur. Gelmek istediğim yere geldim. Yeşil Beyazlı formayı giymek için sabırsızlanıyorum" ifadelerini kullandı.


GÜVENMESEM KABUL ETMEZDİM
Boluspor'dan transfer edilen Ferhat, çok mutlu olduğunu dile getirerek şunları söyledi: "Bursaspor'un ağırlığını biliyorum. Büyük hedefleri olan bir kulüp. Ben de kendime güveniyorum, inanıyorum. Aksi halde bu teklifi kabul etmezdim. Ertuğrul Sağlam gibi çok önemli bir teknik adamla çalışacak olmakta beni heyecanlandırıyor. Taraftarın önüne çıkacağım günü bekliyorum".


İSMAİL'DEN BİLGİLERİ ALDI

İsmail Haktan Odabaşı ile Milli Takım'dan arkadaş olduğunu dile getiren Ferhat Kiraz, kendisinden Bursaspor ile ilgili bilgi aldığını ve Yeşil Beyazlı Kulübün büyüklüğünü bir kez daha anladığını belirtti.

Haber /
 Barış YALIM

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.