Hava Durumu

İnanılmaz olay! Basketbol oynarken bu hale geldi

Filipinler'de yaşayan 30 yaşındaki Leonardo Moris, 10 yıl önce basketbol oynarken aldığı darbe sonrası çenesinde tümör oluştu. İnşaat işçisi olarak çalışan Moris'in tedavi edilmemesi durumunda ölüm riskinin çok yüksek olduğu belirtildi.

Haber Giriş Tarihi: 29.11.2018 20:24
Haber Güncellenme Tarihi: 29.11.2018 20:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İnanılmaz olay! Basketbol oynarken bu hale geldi

Filipinler'de yaşayan 30 yaşındaki Leonardo Moris isimli adam, 10 yıl önce basketbol oynarken çenesine bir darbe aldı. Aldığı darbe sonrası yıllarca diş ağrısına benzer bir acılar yaşayan Moris'in çenesine aldığı darbeden dolayı ameloblastoma tipi tümörün geliştiği saptandı. Aldığı darbeden dolayı yüzünde gelişen tümor bir kafatası büyüklüğüne ulaştı. İnşaat işçisi olarak çalışan ve çok az bir geliri olan Moris'in, tedavi edilmemesi durumunda ölme riskinin çok yüksek olduğu belirtildi.

BASKETBOL OYNARKEN ALDIĞI DARBE HAYATINI KARARTTI

Filipinler'de basketbol oynarken çenesinde bulunan tümöre darbe alan Moris, tümörün büyümesi sonucu çene kemiği ve dişleri şişmeye başladı. Çok az para kazanmasına rağmen inşaatlarda çalışmaya devam eden Moris, tümörünün her geçen gün daha da büyüdüğünü ve yardıma ihtiyacı olduğunu söyledi.

GEREKLİ MÜDAHALE YAPILIRSA İYİLEŞEBİLİR

Moris'in tedavi gördüğü hastanenin doktoru, hastalığın ilerlemesine rağmen gerekli operasyonun yapılması durumunda iyileşebileceğini söyledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.