Hava Durumu

İnanılmaz soygun! Parayı Avrasya Tüneli'ne gömdüler

İstanbul'da bayramda inanılmaz bir soygun yaşandı. 4 şüphelinin ayakkabı ihracatı yapan şirketin kasasını boşaltıp Yenikapı’daki Avrasya Tüneli inşaat alanına gömdükleri belirlendi.

Haber Giriş Tarihi: 12.07.2016 08:13
Haber Güncellenme Tarihi: 12.07.2016 08:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İnanılmaz soygun! Parayı Avrasya Tüneli'ne gömdüler
İstanbul Fatih’te 18 ülkeye ayakkabı ihracatı yapan şirketin kasası kâğıt toplayıcısı kılığındaki hırsızlar tarafından çalındı. 

Polis, bayram tatilini fırsat bilen hırsızları yakalamak için operasyon başlattı. Çevredeki güvenlik kameralarını saniye saniye inceleyen Araştırma Bürosu ekipleri, el arabalarıyla kasayı götüren hırsızların birbirlerine “Emo” ve “Ahma” diye seslendiklerini belirledi. Emo takma isimli hırsızın 16 yaşındaki Emrullah G. olduğu tespit edildi.



Emrullah G.’yle birlikte yaşları 16 ile 19 arasında olan Bayram T., Bayram Y. ve Bilal Y.,Diyarbakır’a kaçmaya çalışırken Kocaeli’nde durdurulan otobüste gözaltına alındılar. 4 şüphelinin boşalttıkları kasayı, Yenikapı’daki Avrasya Tüneli inşaat alanına gömdükleri belirlendi. Kasa gömüldüğü yerden çıkarıldı. 4 şüphelinin 223 ayrı suça karıştıkları belirlendi. Habertürk
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.