Hava Durumu

İnce'den kritik açıklama! "1 Mart'ta..."

Memleket Hareketi kurucusu Muharrem İnce, CHP'deki iki vekilin mektup tartışmaları ile ilgili CNN TÜRK'e açıklamalarda bulundu. İnce, CHP yönetimine mektup yazan Mehmet Ali Çelebi ve Hüseyin Avni Aksoy'la görüştüğünü söyledi. İnce, CHP'den istifa edip etmeyeceğine ilişkin "1 Mart'ta önemli bir açıklama yapacağım" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 22.01.2021 15:29
Haber Güncellenme Tarihi: 22.01.2021 15:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İnce'den kritik açıklama! "1 Mart'ta..."

"MEMLEKET HAREKETİ OLARAK SORUNLARA KAFA YORACAĞIZ"

Bugün ölüm yıldönümü. Rahmetli Kamer Genç'i dinleselerdi FETÖ ile mücadele bu noktalara gelmezdi. Gerek FETÖ ile mücadelede gerek ekonomide gerek başka konularda kimseyi dinlemedikleri için hata üstüne hata yapıyorlar. Biz Memleket Hareketi'nin kurucuları olarak bugün Anadolu'nun ortasında bir şehirde memleketin sorunları üzerine kafa yoracağız.

"İKTİDAR DA MUHALEFET DE BİRBİRİNDEN MEMNUN"

Bu iktidar da bu muhalefet de birbirinden memnun. Salıdan salıya kayıkçı kavgası yaptıklarına bakmayın siz. Şimdi iktidar Erdoğan ne diyor? 'Bu muhalefeti beğenmiyorum. Gerekirse yerli ve milli muhalefeti de biz kurarız' diyor. İki tarafa da çakıyor aslında. Yani hem mevcut muhalefete çakıyor. 'Siz yerli ve milli değilsiniz' diyor. Hem de yeni oluşacak bir takım yeni siyasi yapılanmaların önünü kesiyor. Sanki onları destekliyormuş gibi. Peki muhalefet ne diyor? Saraya gidenler var. Saraydan para alanlar var. Parti kuracak olanlar var. Aslında muhalefet de iktidar da yeni oluşumlar istemiyor. Birbirinden çok memnun bunlar. Ama biz bu muhalefet düzenini de iktidar düzenini de yerle yeksan edeceğiz.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.