Hava Durumu

İnegöl Bereket Sofrası Hürriyet Cami'nde kuruldu

BURSA'da, İnegöl Belediyesi'nin her hafta Cuma sabahı farklı bir camide düzenlediği "Bereket Sofrası Halk Günleri" etkinliği bu hafta Hürriyet Cami'de gerçekleştirildi.

Haber Giriş Tarihi: 13.03.2020 11:42
Haber Güncellenme Tarihi: 13.03.2020 11:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İnegöl Bereket Sofrası Hürriyet Cami'nde kuruldu

Her Cuma sabahı farklı bir camide sabah namazının kılınmasının ardından simit ile kahvaltı yapılarak şehrin idarecilerinin halkla bir araya gelmesini sağlayan Bereket Sofrası, bu hafta Mahmudiye Mahallesinde bulunan Hürriyet Camide kuruldu. Vatandaşların sorunlarını ilk ağızdan idarecilere iletme imkanı sağlayan Bereket Sofrası Halk Günleri etkinliğine, cami cemaatinin ilgisi yoğun oldu.

Belediye Başkanı Alper Taban ile birlikte Başkan Yardımcıları; Rıdvan Kocaağa, Fevzi Dülger, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Ersan, AK Partili yöneticiler ve meclis üyelerinin katıldığı Bereket Sofrası buluşmasında, sabah namazının kılınmasının ardından mahallenin sorunları masaya yatırıldı. Vatandaşlar mahalleleri hakkındaki talepleri ilk ağızdan Başkan Alper Taban'a iletme fırsatı buldu.

HER CUMA FARKLI BİR CAMİDE

Bereket sofrası buluşmalarının her hafta farklı bir mahalle ve farklı bir camide gerçekleştiğini kaydeden Taban, "Her Cuma sabahı farklı bir mahallemizde, farklı bir camimizde vatandaşlarımızla buluşuyoruz. Bereket Sofrası adı altında buluşmalar yapıyoruz. Soframızda kahvaltımızı vatandaşlarımızla yapıyoruz. Öncelikle davetimize icabet ettiğiniz için sizlere teşekkür ediyorum" dedi.

"AMAÇ VATANDAŞI DİNLEMEK"

Buluşmaların amacının vatandaşı dinlemek olduğuna da değinen Taban, "Biz bu buluşmaları yaparken aslında vatandaşlarımızın kendi yaşadıkları o muhitte karşılaştıkları sorunları, problemleri ve şehrimize dair tespit ve önerilerini, taleplerini duymak istiyoruz. Sizlerin de bu anlamda ileteceği konuları duymak isteriz. Ben tekrar Cumanızı tebrik ediyorum. Gününüz bereketli olsun" şeklinde konuştu. Konuşma sonrası mahalle sakinleri mahalleleri hakkındaki talep, öneri, şikayet ve merak ettikleri konuları Belediye Başkanı Alper Taban'a sordu. Başkan Taban tüm sorulara yanıt vererek vatandaşı bilgilendirdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.