Hava Durumu

İnegöl'de 5 okula beyaz bayrak

Milli Eğitim Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı arasında yapılan iş birliği protokolü çerçevesinde İnegöl’den 4 ilköğretim okulu ve 1 anaokulu “beyaz bayrak” almayı hak kazandı.

Haber Giriş Tarihi: 25.05.2012 11:53
Haber Güncellenme Tarihi: 25.05.2012 11:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İnegöl'de 5 okula beyaz bayrak

Beyaz bayrakları almaya hak kazanan okullara ödülleri, önceki gün düzenlenen törenle verildi. Özel Altın Nesil Okullarında düzenlenen törende bir konuşma yapan Milli Eğitim Müdürü Mehmet Baştürk, beyaz bayrak almayı hak kazanan okulların idareci ve öğretmenlerine teşekkür ederek, "Demek ki okullarında farklı çalışmalar yapmışlar. Fedakar bir şekilde çalışmışlar. Bir önceki duruma ve diğer okullara göre daha fazla puan elde etmişler. 5 tane beyaz bayrağı İnegöl'e taşımışlar. 2 yıl boyunca da bu bayrağı okullarında dalgalandıracaklar. Dolayısıyla 5 beyaz bayrak ödülünü alan okul müdürlerimizi, müdür yardımcılarını, öğretmenlerini ve öğrencilerini tebrik ediyorum" diye konuştu.

Şakirlakşe İlköğretim Okulu, Şükrü Nailipaşa İlköğretim Okulu, TOKİ Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu, Tahtaköprü İlköğretim Okulu ve Zübeyde Hanım Anaokulu'na beyaz bayrakların teslim edildi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.