Hava Durumu

İnegöl'de festival için geri sayım başladı

İnegöl Belediyesi tarafından sponsorlar desteğiyle bu yıl 25'incisi düzenlenen Uluslararası Kültür Sanat Festivali 8 Temmuz Pazar günü yapılacak.

Haber Giriş Tarihi: 28.06.2012 15:20
Haber Güncellenme Tarihi: 28.06.2012 15:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İnegöl'de festival için geri sayım başladı
Festival pazar günü saat 17.00’de ilk olarak AVM önünden kortej yürüyüşüyle start alacak.

8-15 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek festivalde ünlü ses sanatçısı Mustafa Ceceli'de sahne alacak. Belediye Başkan Yardımcısı, Kültür Komisyonu Başkanı Yusuf Şen, Hotel Angelacoma'da düzenlediği kahvaltılı basın toplantısında festivalle alakalı bilgi verdi.


Şen, "Tüm renkliliği, benzerlikleri ve farklılıklarıyla, kısaca eşsiz zenginlikleriyle İnegöl, kendi içinde, bölgesinde ve tüm Türkiye’de yeniliğin, kalkınmanın, barışın, huzur ve refahın öncüsü olmaya aday bir potansiyele sahiptir. Türkiye’nin en dinamik yerlerinden birisi olan İnegöl’de, festivaller, kültürlerin, halkların ve güzelliklerin buluştuğu organizasyonlardır. Uluslararası Kültür Sanat Festivalimiz, bu yıl 8-15 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek. Birlik içinde gerçekleşen festivalin İnegöl’ü uluslararası boyuta taşıyacağı düşüncesindeyim. Bu festivalin giderek büyümesi, kesintisiz devam etmesi için elimizden gelen her türlü desteği vermekteyiz. İnegöl 8 gün boyunca çeşitli faaliyetlere ev sahipliği yapacak. Ünlü sanatçıların konserleri, şenlikler, müzik, spor müsabakaları, yurt dışından gelecek özel ekiplerin gösterileri olacak. Bütün faaliyetler halka açık ve ücretsiz olacaktır" dedi.

Festivalde bu yıl Mustafa Ceceli, Fettah Can, Bekir Ünlüataer ve Nokta Tiyatrosu sahne alacak. 9 ülkenin folklor ekipleri gösteri yapacak.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.