Hava Durumu

İnegöl'de Mustafa Ceceli rüzgarı esti

İnegöl'de düzenlenen 25'nci uluslararası kültür sanat festivalinin finalinde sahne alan ünlü ses sanatçısı Mustafa Ceceli, hayranlarına doyulmaz bir akşam yaşattı.

Haber Giriş Tarihi: 16.07.2012 10:00
Haber Güncellenme Tarihi: 16.07.2012 10:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İnegöl'de Mustafa Ceceli rüzgarı esti


İnegöl Belediyesi Festival alanını dolduran binlerce hayranı ile ilk albümünden son albümüne kadar olan birbirinden güzel parçalarını hep bir ağızdan seslendirdi. Konsere Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Belediye Başkan yardımcısı Yusuf Şen, Jandarma Komutanı Arslan Akpınar ile 10 bini aşkın İnegöllü katıldı. Sezen Aksu imzası taşıyan 'Unutamam' adlı eseri seslendirmesiyle tüm dikkatleri üzerine çeken ve 'En İyi Çıkış Yapan Solist’, 'En İyi Çıkış Yapan Video Klip' ödüllerini alarak müzik kariyerine genç yaşta başlayan Mustafa Ceceli, İnegöl'deki konserinde sevenleri tarafından yoğun ilgi gördü.

İNEGÖLSPOR FORMASI İLE PARÇALARINI SESLENDİRDİ
İnegölspor atkısını boynuna takıp ve İnegölspor formasını giyerek parçalarını seslendiren Ceceli, İnegöllülerin gönlünde taht kurdu. 6 yaşındayken piyano eğitimi alarak, solo albümünü çıkarmadan önce yaptığı aranjelerle büyük ilgi toplayan Ceceli, hem coşturdu, hem de duygulandırdı. Kenan Doğulu, Sezen Aksu, Cenk Eren, Nükhet Duru, Sertab Erener, Ozan Doğulu, Emre Altuğ, Hande Yener, Ajda Pekkan, Emel, Sıla, Levent Yüksel, Serdar Ortaç, Bengü, Gülşen, Murat Boz, Ziynet Sali gibi önemli müzisyenlerle çalışarak yaptığı aranjelerle hızlı yükselişini devam ettirdi. 2012 yılında çıkardığı albüme adını veren 'Es' parçasını sevenleri ile seslendiren Ceceli, adeta esti. Sahneyi karış karış gezerek, İnegöllülerle beraber danslar eden Ceceli, hareketli parçaları ile enerjiyi yükseltti. Ceceli'nin 'unutamam' gibi duygusal parçalarını seslendirdiği anda, vatandaşların bir çoğu ellerindeki telefonların ışıkları ışıklarını yakarak, adeta ortamı aydınlattılar.

DARBUKA VE DAVUL ŞOV
Genç sanatçı,parçalarını seslendirdiği sırada darbuka ve davul şovu da yaptı. "Unutamam" ile müzik listelerinde uzun süre zirvede kalmasının ardından, ilk olarak "Limon Çiçekleri" isimli single'ını çıkararak, 'En İyi Erkek Sanatçı', 'En iyi Albüm', 'Yılın En iyi Çıkış Yapan Şarkısı' ve 'En iyi Çıkış Yapan Sanatçı' ödüllerine layık görülen ve müzik listelerinde zirvede kalmayı başaran Ceceli, yaklaşık 1.5 saat boyunca sahnede kaldı.

Seyirciler arasında 'İstanbul-Bursa 4 saat, Mustafa'ya sevgimiz 24 saat' yazılı pankart dikkat çekti. Konserin sonunda bir konuşma yapan Belediye Başkanı Alinur Aktaş, sanatçıya katıldığı için teşekkür ederek, "Samimi olarak söylüyorum, şarkılarını arabamdaki CD'den dinliyorum. İki albümü de bende var. Teşekkür ediyorum. Festivalimiz bu güzel konserle sona eriyor. Festivale destek veren herkese teşekkür ediyorum" dedi.


Başkan Aktaş, sanatçıya İnegölspor atkısı ve üzerinde 'Mustafa Ceceli' yazılı İnegölspor forması hediye etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.