Hava Durumu

İnegöl'de son perde!

Bursa temsilcisi TFF 2. Lig Beyaz Grup 36. hafta maçında bugün evinde Hacettepe'yi ağırlayacak. İnegöl İlçe Stadyumu'nda oynanacak karşılaşma saat 15.00'te başlayacak.

Haber Giriş Tarihi: 08.05.2021 08:14
Haber Güncellenme Tarihi: 08.05.2021 08:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İnegöl'de son perde!

Bursa ekibi İnegölspor, bugün tüm sezonun emeğinin karşılığını almak için sahaya çıkacak. Bordo Beyazlılar ligin 36. ve son haftasında evinde daha önce ligden düşmesi kesinleşmiş Ankara temsilcisi Hacettepe'yi ağırlayacak. İki takım arasında oynanacak zorlu mücadele saat 15.00'te başlayacak ve İnegöl İlçe Stadyumu'nda oynanacak. Şu anda küme düşme hattında bulunan İnegölspor, rakibinden 1 puan alırsa ligde kalmayı garantileyecek.
PUAN ALMAK ZORUNDA
Ligde bu sezon istediği sonuçları alamayan ve sıkça teknik direktör değiştiren İnegölspor TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta geride kalan 35 karşılaşmada 6 galibiyet, 14 beraberlik ve 15 mağlubiyet alarak 32 puan toplamayı başardı. Ligde şu anda Hacettepe ve Sancaktepe'nin düşmesi kesinleşirken ligden ayrılan son takım Gümüşhane,Velimeşe veya İnegölspor'dan biri olacak. Bursa ekibi bu sebeple Hacettepe karşısında en az 1 puan almak zorunda.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.