Hava Durumu

İnegöl'de yaz coşkusu

Voleybol ve basketbol branşlarında eğitim gören miniklerle bir araya gelen İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “İlçemizdeki yetenekli yavrularımızı da bu sayede keşfetme imkanı buluyoruz” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 29.07.2016 05:28
Haber Güncellenme Tarihi: 29.07.2016 05:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İnegöl'de yaz coşkusu
İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Belediyespor bünyesinde açılan Yaz Spor Okulları'nda voleybol ve basketbol branşlarında eğitim alan öğrencileri ziyaret etti. 8 farklı branşta eğitimlerin sürdüğünü belirten Aktaş, “Düzenlemiş olduğumuz Yaz Spor Okulları ile ilçemizde yetenekli yavrularımıza daha düzenli ve programlı spor yapma imkânı sunarken, sporu ilçe geneline yayma hedefimizi de hızlı bir şekilde gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Her geçen sene daha da ivme kazanan Yaz Spor Okullarımızı bu yıl toplam 10 branşta düzenliyoruz” dedi.  

2. DÖNEM KAYITLARI SÜRÜYOR

Okulların ilk döneminde 312 sporcuya eğitim verdiklerini ifade eden Aktaş, öne çıkan öğrencilerin İnegöl Belediyespor altyapısına dahil edileceğini vurgulayarak, “Yaz spor okullarımız vesilesiyle kulübümüzün altyapısına da sporcu kazandırmış oluyoruz. Yeteneklerini ön plana çıkaran ve bu spor branşında ilerleme kaydetmek isteyen çocuklarımızı kulüp çalışmalarına alarak lisanslı sporcu yapıyoruz. 2. dönem çalışmalarımız 5 Ağustos – 4 Eylül arasında gerçekleşecek. Tüm ilçe halkımızdan sağlıklı bir nesil için çocuklarımızı Yaz Spor Okulları'na göndermelerini rica ediyorum” dedi. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.