Hava Durumu

İnegöl mobilyası yollarda

İnegöl Genç İşadamları Derneği (İGİAD) öncülüğünde İnegöl mobilyası markasının taşımacılıkta da kullanılması için başlatılan 'nakliye' projesi tanıtıldı.

Haber Giriş Tarihi: 08.05.2012 13:01
Haber Güncellenme Tarihi: 08.05.2012 13:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İnegöl mobilyası yollarda
Nakliye projesinin tanıtımı İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası'nda (İTSO) yapıldı. İGİAD Başkanı Bahadır Bayraktar, nakliye projesinin İnegöl mobilyasını yarınlara güvenle taşıyacak projelerden biri olduğunu belirterek, "İnegöl mobilyası 100 yıla yakın bir zamandır Türkiye'de üretilen, dünyaya ihraç edilen ve her geçen gün yükselen bir ticari markadır. İnegöl mobilyasının bugünlere ulaşmasının sebeplerinden biri de nakliye gücü. İnegöl mobilyasının kurumsal kimlikle taşınmasını istiyoruz" dedi.

Proje doğrultusunda bir TIR'ı örnek bir şekilde giydirdiklerini ifade eden Bayraktar, "TIR'ımızın üzerindeki logo İnegöl mobilyasının kurumsal logosudur. Logonun altında da projeye destek veren kurum ve kuruluşların logoları yer alıyor. Ayrıca, nakliye firmasının logosu da sol üst köşede yer alıyor. Bundan sonraki süreçte, İnegöl'de özellikle mobilya taşımacılığı yapan tüm nakliye araçları bu şekilde giydirilecek. Projemizin esası budur. Bundan sonra İnegöl mobilyasının taşınmasında da artık bazı standartları oluşturmanın ve bunları yerine getirmenin zamanı gelmiştir. Nakliye de markanın unsurlarından biridir. Burada örnek olarak dizayn edilen aracımız, olabilecek en uzun araç. Bunun maliyeti 5 bin TL civarında. İnegöl'deki mobilya kamyonlarının ölçülerine baktığımızda, bir aracın maliyeti 2 bin TL ile 5 bin TL arasında. Biz işadamları dernekleri olarak üyelerimize bu şekilde nakliye hizmeti talep etmeleri yönünde telkinlerde bulunacağız. Biz bu anlamda da İnegöl olarak örnek olacağız" diye konuştu.

Şoförler Odası Başkanı Bahattin Korkmaz ise, "Biz burada İnegöl mobilyasının reklamını yapacağız. Burada firma reklamı yapmayacağız. Bizim için önemli olan İnegöl mobilyasıdır" diye konuştu.

İnegöl Mobilyacılar Odası Başkanı Özcan Ayhan'da, buradaki asıl gayenin İnegöl mobilyasının logosunu ön plana çıkarmak olduğunu ifade ederek, "İnegöl'deki 400 aracı bu şekilde giydirip tüm Türkiye'de 365 gün gezdiğini düşünürsek, projenin ne kadar büyük bir etkiye sahip olduğu anlaşılacaktır. Oda olarak projenin arkasında ve destekçisiyiz" diye konuştu.

İTSO Meclis Başkanı Kenan Kender ise, "Gönül istiyor ki, bu tür çalışmalarda bütün İnegöl hep beraber olsun. Bu işin maliyetinin ne olduğunu bilmiyorum. Zaman zaman bazı yerlerde rakamların afaki olduğunu duydum. Rakamlar afaki olduğunca kurumlar bu çalışmaları yaparken çekimser kalıyorlar. Hayırlı olsun. Önemli olan bunu yapmak değil, bu logolarla yollara çıkıyorsak, bunun temiz ve bakımlı kullanılması önemlidir" dedi.




Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.