Hava Durumu

İnegölspor'da kongre kararı

Futbolun sonuç odaklı bir oyun olduğunu, İnegölspor olarak kötü bir sezon geçirdiklerini belirten Başkan Timur Erezsarı, "Yapılacak kongrede aday olmayacağım. Yeni yönetime şimdiden başarılar dilerim" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 04.05.2017 05:00
Haber Güncellenme Tarihi: 04.05.2017 05:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İnegölspor'da kongre kararı

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta büyük umutlarla başladığı 2016-2017 sezonunda hayal kırıklığı yaratan İnegölspor, yeni sezon öncesi yeni yapılanma kararı aldı. Ligi 41 puanla düşme hattının 4 puan önünde, 12. sırada tamamlayan Bordo Beyazlılarda yönetim kongre kararı aldı. Kulübün internet sitesi üzerinden dün açıklamalarda bulunan Başkan Timur Erezsarı, İnegölspor'un, ilçenin ismini tüm ülkeye duyurabilecek en önemli oluşum olduğunu vurgulayarak, "Amacımız hep bir olmak bütün olmaktı ve sezon boyu bunun için çalışmalar yaptık. Fakat futbol sonuç odaklı bir oyun. Arzu ettiğimiz sonuçları alamadık ve sonuç olarak kötü bir sezon geçirdik" dedi.

EREZSARI: ADAY DEĞİLİM

Bu görevin bir bayrak taşıma yarışı olduğunu ifade eden Erezsarı, "Bugün bizdik, yarın içimizden başka arkadaşlarımız olacak. Yönetimler değişir, kalıcı olan İnegölspor'umuzdur. Yönetim olarak kongre kararı almış bulunuyoruz. Kimseye kırgınlığımız, dargınlığımız yoktur. Görevde olduğumuz süre içerisinde İnegölspor ile ilgili her konuyla ilgilenen Onursal Başkanımız Alinur Aktaş'a, kulübe destek olan sponsor ve iş adamlarımıza, takımımızı sezon boyunca yalnız bırakmayan taraftarımıza teşekkür ediyorum. Kongrede aday değilim. Yeni seçilecek yönetime şimdiden başarılar dilerim" şeklinde ifadeler kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.