Hava Durumu

İnegölspor yemekte moral depoladı

Kalan maçlarda futbolculardan kimseye merhamet etmelerini istemediğini belirten İnegölspor Başkanı Timur Erezsarı, "Kemik sesi çıkacaksa kemik sesi çıkacak ama almanız gerekeni alın. Artık bizim sevinme zamanımız" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 15.03.2017 05:00
Haber Güncellenme Tarihi: 15.03.2017 05:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İnegölspor yemekte moral depoladı

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta kötü gidişata bir türlü 'dur' diyemeyen İnegölspor'da yönetim kurulu tarafından teknik heyet ve futbolculara moral yemeği verildi. Ligde bugün oynanacak Kastamonu 1966 karşılaşması öncesinde düzenlenen organizasyona İnegöl Belediye Başkanı ve İnegölspor Onursal Başkanı Alinur Aktaş, Kulüp Başkanı Timur Erezsarı ve yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet ve futbolcular katıldı. Üzerlerinde bir şanssızlık olduğunu belirten Başkan Aktaş, "Şu an kaybedilmiş veya sıkıntılı bir süreç yok ama Allah göstermesin 1-2 üst üste yapılacak hata işi son haftalara taşır. Bu nedenle Kastamonu ve Gümüşhane maçları çok önemli" dedi.

KEMİK SESİ ÇIKSIN

Pes etmediklerini ve çalışmaya devam ettiklerine vurgu yapan Kulüp Başkanı Timur Erezsarı ise şu ifadeleri kullandı; "Karşıyaka maçını almıştık aslında ama hakemi geçemedik. Fakat her zaman söylüyorum. Hakem faktörü hep var Türk futbolunda maalesef. Bundan sonra da olacak. Kastamonu'yu yenip rahat bir nefes almak istiyoruz. Bundan sonra merhamet etmenizi istemiyorum. Acımanızı istemiyorum. Kemik sesi çıkacaksa kemik sesi çıkacak ama almanız gerekeni alın. Bizim sevinme zamanımız geldi. Hep birlikte sevinelim. Elinizden geleni yapın. Sizden tek ricam çıkın orada yapmanız gerekeni yapın ve sonucu alın."

İnegölspor, Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta 27. hafta mücadelesinde bugün Kastamonu 1966'ya konuk olacak. Kastamonu Gazi Stadı'ndaki karşılaşma saat 15.00'te başlayacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.