Hava Durumu

İngiliz futbolcuyla kampta ilişkiye giren güzellik kraliçesi konuştu!

İngiltere Milli Takımının kaldığı otelde İngiliz futbolcu Mason Greenwood'la ilişkiye giren İzandalı güzellik kraliçesi Nadia Gunnarsdottir, olaylı geceyi "Bir paket jelibon yedikten sonra kendisi ile öpüşmeye başladıklarını ve her şey ilerledi" şeklinde anlattı.

Haber Giriş Tarihi: 13.09.2020 21:13
Haber Güncellenme Tarihi: 13.09.2020 21:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İngiliz futbolcuyla kampta ilişkiye giren güzellik kraliçesi konuştu!

Geçtiğimiz hafta İngiltere Milli Takımının kaldığı otele kuzeniyle beraber giderek 18 yaşındaki Mason Greenwood ve Phil Foden'nin kadro dışı kalmasına sebep olan İzandalı güzellik kraliçesi Nadia Gunnarsdottir o gecenin detaylarını anlattı.

Nadia, Mason ile sosyal medya uygulaması üzerinden tanıştıklarını kendisini otele davet ettiğini söyledi. Kuzeniyle otele giden güzel kraliçesi, kendisinin Mason Greenwood'la, kuzenini ise Phil Foden ile ilişkiye girdiğini dile getirdi.

"JELİBON YEDİKTEN SONRA ÖPÜŞMEYE BAŞLADIK"

Nadia, Mason'nun bir paket jelibon yedikten sonra kendisi ile öpüşmeye başladıklarını ve herşeyin ilerlediğini anlattı. İzlandalı güzel, Mason'nun söylendiği kadar utangaç olmadığını belirtti.

"BİZDEN MEYVE VE TATLI İSTEDİLER"

Futbolcuların otele gelmeden önce kendilerinden tatlı ve meyve getirmelerini istediğini söyleyen Nadia Gunnarsdottir, otele vardıklarında otel görevlilerinin bir gece önce başka iki kızın da otele geldiklerini ama kendilerini dışarı attıklarını söylediklerini belirtti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.