Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İngiltere'de bulunan köy sakinlerini delirten gizemli ses!

İngiltere'nin bir köyünde 2 yıl önce başlayan ve aralıksız devam eden rahatsız edici bir uğultu köy sakinlerini delirtmek üzere. Gürültüden kaynaklı stresten bir çok sağlık sorunu yaşayan köylüler 'Adeta işkence çekiyoruz' diyerek imza toplayıp dilekçe verdi. Yetkililerin yaptığı araştırmalar ise sonuçsuz kaldı.

Haber Giriş Tarihi: 16.10.2021 23:22
Haber Güncellenme Tarihi: 16.10.2021 23:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İngiltere'de bulunan köy sakinlerini delirten gizemli ses!

İngiltere'nin Halifax bölgesindeki bir köyün sakinleri bir yıldır sürekli duydukları gizemli bir uğultudan şikayetçiler. Düşük seviyeli uğultu köylüleri uyuyamaz hale getirdi ve bir çoğu sağlık şikayetleri olduğunu iddia ediyor.

BAŞ AĞRISI, SİSLİ BEYİN, UYKUSUZLUK...

Köylülerin şikayetçi olduğu rahatsızlıklar arasında uykusuzluk, baş ağrısı ve başın ön kısmına baskı, sisli beyin, ağrılı kulaklar, stres ve kaygı yer alıyor.

ÇOK SAYIDA POTANSİYEL KAYNAK VAR, ÇÖZÜM YOK

Yetkililer, yaptıkları araştırmalarının "çok sayıda potansiyel kaynak" içerdiğini belirtse de gizemli uğultuya henüz bir çözüm bulunmuş değil. Köylüler, belediyenin gizemli sesin kaynağını bulma arayışından vazgeçtiği endişesiyle daha fazla araştırma yapılması için bir imza toplayıp dilekçe verdiler.

"ADETA İŞKENCE ÇEKİYORUZ"

Köy sakinlerinden Calderdale Konseyi meclis üyesi Yvonne Conner, köyde yaşayan insanların bir yıldır adeta işkence çektiğini belirterek 'Bazı komşularım hafta sonları kurtulmak için tatil rezervasyonları yaptırıp gidiyor' dedi.

SEBEBİ SANAYİ KAYNAKLARI MI?

Yerel halk sesin sanayi birimlerinden geliyor olabileceğini belirtirken şimdiye kadar tam 450 kişi dilekçeye imza attı. Rahatsız edici sesin yaklaşık 2 yıl önce başladığı belirtildi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.