Hava Durumu

İnsanlara korku saldı kendisi tatile gitti! Melis Alphan tatile gitti

Koronavirüs nedeniyle Twitter'dan insanlara korku veren ve tatile gidilmemesini isteyen Melis Alphan, Bodrum'da denizin keyfini çıkardı. Dediği ile yaptığı tutmayan gazeteci Alphan'a sosyal medyada, "Salgın sıfırlanmadan oteller açılsa, seyahat izni verilse dahi, tatile giden insanların COVİD19'a yakalanması halinde o bölgedeki hastanelerin kapasitesi zorlanabilir. Bu açıkcası, tatil yörelerinde yaşayan yerel halka da haksızlık. Bir yaz tatil yapmamak çok mu zor?" sözleri hatırlatıldı. Alphan ise eleştirilere verdiği yanıta eleştirileri ikiye katladı.

Haber Giriş Tarihi: 11.08.2020 15:19
Haber Güncellenme Tarihi: 11.08.2020 15:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İnsanlara korku saldı kendisi tatile gitti! Melis Alphan tatile gitti

Koronavirüs salgınının başladığı ilk günlerde birçok isim, sosyal medya hesaplarından insanlara farklı uyarılarda bulundu. Bu isimlerden biri de Melis Alphan oldu.

Gazeteci Alphan, "Salgın sıfırlanmadan oteller açılsa, seyahat izni verilse dahi, tatile giden insanların COVİD19'a yakalanması halinde o bölgedeki hastanelerin kapasitesi zorlanabilir. Bu açıkcası, tatil yörelerinde yaşayan yerel halka da haksızlık. Bir yaz tatil yapmamak çok mu zor?" ifadeleriyle, insanların tatile gitmemesini istemişti.

GİTMEYİN DEDİ KENDİ GİTTİ

Aradan bir süre geçti, sıcaklıklar iyice yükseldi. Tatile gitmeyin diyen Melis Alphan, Bodrum'da denizin ve güneşin keyfini çıkarırken fotoğraflarını paylaşmaya başladı.

"KAZANDIĞIM PARAYI İSTEDİĞİM GİBİ YERİM"

Melis Alphan, gelen eleştirilere ise şu ifadelerle yanıt verdi; "Zaten 2 yıldır çeşitli sebeplerle tatile gitmemiştim. Normalleşme başlayınca temmuzda ben de kendi aracımla güvenli bir yere tatile gittim. Bu yüzden dünden beri nefret objesine dönüştürüldüm. Kaldığım otelin ücretine kadar çıkarıp kinlerini kusuyorlar. Alın terimle paramı kazanırım, istediğim gibi de yerim." dedi.

İşte dediği ile yaptığı tutmayan Melis Alphan...

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.