Hava Durumu

Instagram'dan işletmeler için 'Profesyonel Pano'

Instagram'dan işletmeler ve içerik oluşturucuları için Profesyonel Pano özelliği hamlesi geldi. Profesyonel içerik oluşturucuları ve işletmeler için yeni özellikler geliştirmeye ve sunmaya devam eden Instagram, şimdi de Profesyonel Pano özelliği ile kullanıcıları Performansını Takip Et, Gelişmelerden Haberdar Ol ve İşletmeni Büyüt gibi seçeneklerle karşılaşıyor.

Haber Giriş Tarihi: 25.01.2021 21:44
Haber Güncellenme Tarihi: 25.01.2021 21:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Instagram'dan işletmeler için 'Profesyonel Pano'

Instagram Profesyonel Pano profesyonellere hitap ediyor

Instagram bir süredir işletme ve içerik üreticisi hesaplarına daha iyi bir deneyim sunmak amacıyla özellikler geliştiriyor. Daha kolay bir şekilde etkileşim kurulması amacıyla pek çok özelliği bünyesine ekleyen popüler platform şimdi de Profesyonel Pano adlı özelliğini duyurdu.

Profesyonel Pano özelliğinde kullanıcılar performans ölçümünden profesyonel araçları keşfetmeye kadar pek çok araca ulaşabiliyor. Bunlara ek olarak özellik aynı zamanda, işlevleri kullanma ve eğitici bilgilere erişme merkezi görevini de üstleniyor.

Performansını Takip Et ile profesyonel hesabın 30 günlük istatistikleri görüntülenebiliyor. İşletmeni Büyüt bölümünde ise işletmelerin Alışveriş özellikleri, içerik üreticileri içinse Rozetler gibi araçların kontrolü sağlanıyor. Adından da anlaşılacağı üzere Gelişmelerden Haberdar Ol kısmında ise Instagram'da yer alan eğitici kaynaklardan efektif bir şekilde nasıl yararlanılabileceği öğretiliyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.