Hava Durumu

Inter Miami'den Falcao'ya 5 milyon euro'luk teklif!

Yaz döneminde beri adı MLS kulübü Inter Miami ile anılan Galatasaray'ın Kolombiyalı yıldızı Radamel Falcao'nun, 34 yaşında olmasına rağmen oldukça iyi bir teklif aldığı ortaya çıktı. David Beckham'ın ana hissedarı olduğu ABD kulübü, bonus ve ekstralar haricinde, Kolombiyalı golcüye senelik 5 milyon Euro maaş teklif etti. Galatasaray yönetimi Falcao'nun kararını bekliyor.

Haber Giriş Tarihi: 20.12.2020 12:55
Haber Güncellenme Tarihi: 20.12.2020 12:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Inter Miami'den Falcao'ya 5 milyon euro'luk teklif!

Yaz döneminde beri adı MLS kulübü Inter Miami ile anılan Radamel Falcao'nun, 34 yaşında olmasına rağmen oldukça iyi bir teklif aldığı öğrenildi. Beckham'ın sahibi olduğu ABD kulübü, bonus ve ekstralar haricinde, Kolombiyalı golcüye senelik 5 milyon Euro önerdi. Sözleşme 3 senelik olacak ve anlaşmanın içerisinde başka sponsorluk çalışmaları da bulunacak. Doktorların, "Oynar" raporu vermesine rağmen yaklaşık 2 aydır takımdan ayrı kalan Falcao'nun, Galatasaray'a geldikten sonra oynadığı maç sayısı (29), oynamadığı maç sayısının (30) gerisinde kaldı. Kulübe yakın kaynaklar, tecrübeli futbolcunun transfer öncesi bir sakatlık sıkıntısı yaşamamak adına kendisini geri plana çektiğini öne sürüyor.

Bonservis de bekliyorlar

Galatasaray Yönetimi'nin gözü de bu transferde. Hatta Sarı-Kırmızılılar, oyuncu kiralama çalışmalarında kullanılmak üzere, Falcao'dan 1-2 milyon Euro arasında bir de bonservis geliri bekliyor. Galatasaray'la 1.5 sezonluk daha mukavelesi bulunan tecrübeli golcünün yüksek maliyetinden de kurtulacak olan yönetim, transferdeki yol haritasını da bu ayrılığa göre güncelleyecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.