Hava Durumu

Internacional taraftarı, Rodinei'nin oynaması için 133 bin sterlin ödedi

Brezilya Serie A ekiplerinden Internacional'in bir taraftarı takımında forma giyen Rodinei'nin, Flamengo maçında oynaması için cebinden 133 bin sterlin ödedi. Şampiyonluk yolunda kritik bir öneme sahip olan maçta Rodinei, 49. dakikada kırmızı kart görerek takımını yalnız bıraktı ve Flamengo maçı 2-1 kazandı.

Haber Giriş Tarihi: 22.02.2021 15:37
Haber Güncellenme Tarihi: 22.02.2021 15:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Internacional taraftarı, Rodinei'nin oynaması için 133 bin sterlin ödedi

Geçen yıl Internacional'a kiralık olarak katılan Rodinei, anlaşma gereği 133 bin sterlin ödeme yapılmadıkça Flamengo'ya karşı forma giyemeyecekti. Bir taraftar bu ödemeyi yaparak futbolcunun maça çıkmasının önünü açmış oldu.

TAKIMINI YALNIZ BIRAKTI

Brezilya Serie A liginde bitime 1 hafta kala şampiyonluk mücadelesi veren Internacional, Flamengo ile karşı karşıya geldi. Kritik maçta, taraftarın ödemesiyle görev yapan Rodinei, 49. dakikada kırmızı kart görerek takımını yalnız bıraktı ve Corinthians maçı öncesinde cezalı duruma düştü.

MAÇ SONU INSTAGRAMDAN ÖZÜR DİLEDİ

Kırmızı kart gören Rodinei, kaybedilen maçtan sonra Instagram'dan bir özür paylaşımı yaptı. Brezilyalı futbolcu, "Daha fazla yardım edemediğim için özür dilerim" dedi.

FLAMENGO ŞAMPİYONLUĞA BİR ADIM DAHA YAKLAŞTI

Kıran kırana geçen mücadeleyi Flamengo, Giorgian de Arrascaeta ve Gabigol ile 2-1 kazandı. Bu sonuçla rakibi Internacional'i geçerek zirveye oturdu ve şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.