Hava Durumu

İnternette tanıştığı genç kız hayatını kararttı

İnternet arkadaşı 15 yaşındaki kızı uyuşturucu batağına sürükledi

Haber Giriş Tarihi: 17.10.2012 11:59
Haber Güncellenme Tarihi: 17.10.2012 11:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İnternette tanıştığı genç kız hayatını kararttı


Adana'da 5 çocuk annesi 46 yaşındaki Sultan A., 15 yaşındaki kızı Ç.A.'nın internetteki sosyal paylaşım sitesinde tanıştığı kadın tarafından eroine alıştırıldığını iddia etti. Evden kaçan kızını polislerden teslim alan Sultan A. "Kızımın hayatı kayıyor. Onu tedavi ettirmek istiyorum. Ne olur yardım edin" diye feryat etti.


Merkez Seyhan İlçesi Meydan Mahallesi'nde yaşayan 7'nci sınıf öğrencisi Ç.A., iddiaya göre geçen yıl internetteki sosyal paylaşım sitesinde adının Makbule olduğunu söyleyen genç bir kadınla tanıştı. Makbule ile arkadaşlığını ilerleten Ç.A., okulu bıraktı, ardından evden kaçıp, bu kadının yanında kalmaya başladı. Bu süreçte eroin bağımlısı oldu.
 
Eşi 13 yıl önce vefat eden 3'ü kız 5 çocuk annesi Sultan A., en küçük çocuğu Ç.A.'nın uyuşturucu batağına saplandığını 10 gün önce öğrenip, polisten yardım istedi. Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri, yaptıkları araştırmalarda Ç.A.'yı kısa sürede buldu. Annenin iddiaları üzerine kız çocuğundan kan örnekleri alınıp, tahlile gönderildi.
 
Kızını teslim aman Sultan A., "Artık bakacak ne gücüm, ne de imkanım var. Ölen eşimden kalan 250 lira maaşla geçinmeye çalışıyoruz. Başka da bir gelirim yok. Kızım uyuşturucu batağına sürükleniyor. Günden güne de elimden kayıp, gidiyor. Ne olur bana yardım edin. Ben kızımı tedavi de ettirmek istiyorum. Kızım daha 15 yaşında, onun okumasını istiyorum" diye dert yardım istedi.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.