Hava Durumu

İntihar etmek için atladı boğulmayınca yüzdü

Antalya'da 22 yaşındaki bir kişi, intihar etmek için atladığı derin olmayan sulama kanalında boğulmayınca, bir süre yüzdükten sonra polisin ikna etmesiyle sudan çıktı

Haber Giriş Tarihi: 14.08.2013 17:56
Haber Güncellenme Tarihi: 14.08.2013 17:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İntihar etmek için atladı boğulmayınca yüzdü

Antalya'da intihar etmek için atladığı sulama kanalında boğulmayan kişi, bir süre yüzdükten sonra polisin ikna etmesiyle Sudan çıktı.

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, markez Kepez ilçesi Antalya Bulvarı'ndaki köprüye gelen Muhammet K. (22), "Kız arkadaşım olsun istiyorum" diyerek suya atladı. Yaklaşık 1 metre derinliğindeki suda boğulmayan Muhammet K, önce köprünün ayaklarına tutundu, ardından suda yüzmeye başladı.

Kendisini akıntıya bırakarak yaklaşık 150 metre yüzen Muhammet K'yı, sulama kanalı çevresindeki polisler ikna etmeye çalıştı. Bu sırada Muhammet K'yı kanaldan çıkarmak için Antalya Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri ile balık adamlar da olay yerine geldi.

Kendisine seslenen polislere, "Boğulmak istiyorum. Kız arkadaşım olsun istiyorum" diyen Muhammet K'ya bir polis memuru, "Sudan çık da oturup çay içelim ve dertleşelim" teklifinde bulundu. Muhammet K. ise bu teklife "Biraz yüzüp çıkacağım" yanıtını verdi. Polis memuru, "O zaman hadi birlikte havuza gidip yüzelim" dediği Muhammet K, bir süre daha yüzdükten sonra polis memurlarının yardımıyla Sudan çıktı.

Sudan çıktıktan sonra sanayide çalışan babasının yanına gitmek istediğini söyleyen Muhammet K, olay yerine gelen ambulansla kontrolden geçirilmek üzere Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.