Hava Durumu

iOS ve Android için 2020 yılının ilk sürprizi

Teknoloji için yeni bir maraton başladı. iOS ve Android cephesi adına ilk müjde geldi. Modern ve üst düzey bir güvenlik sistemine sahip olan Android ve iOS takvim uygulaması ProtonCalendar karşınızda.

Haber Giriş Tarihi: 01.01.2020 09:41
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.2020 09:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
iOS ve Android için 2020 yılının ilk sürprizi

Yeni Android ve iOS takvim uygulaması: ProtonCalendar

ProtonMail uygulaması ile şifrelenmiş bir e-posta hizmeti sunan Proton Technologies AG, hizmet ağını genişletmeye karar verdi. Şirketin kriptolu e-posta teknolojisinden şu an için yalnızca masaüstü kullanıcıları yararlanabiliyor.

Google'ın takvim uygulamasına rakip olmayı hedefleyen Proton Technologies AG, kendi takvimine güveniyor. Zira şirket yöneticileri bile kullanıcıların takvim aracılığı ile hazırladığı bilgilere ulaşamıyor ve onları okuyamıyor.

Bu proje, Avrupa Birliği tarafından destekleniyor. Bu bağlamda genç ekip kendi kullanıcı kitlesine güven aşılamak istiyor. Uçtan uca şifreleme tekniğini bünyesinde barındıran ProtonCalendar şu an beta aşamasında.

Proton Technologies AG yöneticileri, bu takvimin Google'ın takviminden daha iyi ve daha güvenli olduğunu ifade etti. Bu yazılımın iki farklı versiyonu bulunuyor: Temel ücretsiz sürüm ve geniş kapsamlı premium sürüm.

ProtonCalendar; iş toplantıları, doktor randevuları, doğum günleri, yıl dönümleri ve diğer özel işlerin gizli kalmasını tercih edenler için kullanışlı bir yazılım olacak. Bu yazılım, ProtonMail ile entegre bir şekilde çalışıyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.