Hava Durumu

IOS11 tanıtılıyor... Apple WWDC17 etkinliğinden canlı yayın

Apple'ın her yıl düzenlediği geliştirici konferansı World Wide Developer Conference (WWDC), bu akşam Türkiye saati ile 20:00'da başladı. Canlı aktarıyoruz...

Haber Giriş Tarihi: 05.06.2017 21:34
Haber Güncellenme Tarihi: 05.06.2017 21:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
IOS11 tanıtılıyor... Apple WWDC17 etkinliğinden canlı yayın

AMAZON PRİME VİDEO APPLE TV

Amazon'un video uygulamasının Apple TV'ye geleceğine dair dedikodular bir süredir etrafta dolaşıyordu. Bu dedikoduların doğruluğu sonunda onaylandı. Apple'ın geliştirici konferansı WWDC'nin açılış etkinliğinde Amazon Prime Video Apple TV uygulamasının 2017 sona ermeden yayınlanacağı açıklandı.

Söz konusu duyuru sahnede Apple CEO'su Tim Cook tarafından yapıldı. Bu, Cupertino merkezli şirketin WWDC 2017 açılış etkinliğinde verdiği tvOS ile ilgili tek haber oldu. Amazon da Amazon Video hesabından paylaştığı bir tweet ile servisin Apple'ın TV uygulamasına da entegre olacağını açıkladı.

En guclu mac... imac Pro tanitildi. 27 inc mac ile ayni tasarima sahip. su ana kadar yapilan en guclu Mac. 18 cekirdek Xeon islemci kullaniyor. Radeon Vega ekran yongasina sahip. Cift fanli ozel sogutma da yer aliyor. 128 GB ECC bellek. 4 TB SSD. 4 adet Thunderbolt girisi.

IMAC PRO'nun fiyatı 5000 dolardan başlıyor.

Watchos, TVOS, IOS11 ve MacOS High Sierra sürümleri son baharda yayınlanacak. Geliştirici sürümleri ise bugün yayına veriliyor.

IOS 11'in ilk görüntüsü ortaya çıktı.

Yuna Soerianto... Avustralyalı 6 yaşındaki çocuk, iki oyun gelistirip App Store'a uygulamalarini yayınlatmayı başardı. Diğer yandan Masako Wakamiya ise 81 yaşında ve kendi uygulamasını yapan dünyanın en yaşlı insani olma özelliğini taşıyor. Her iki ismin uygulamalari da App Store'da yayında. Tim Cook bu iki ismi örnek göstererek 'uygulama gelistirmenin yaşı yok' mesajını verdi.

180 MİLYAR DOWNLOAD, 70 MİLYAR DOLAR KAZANÇ

App Store'dan bugüne dek 180 milyar kez uygulama indirildi. 70 milyar dolar da uygulamalar için harcandı.

tvOS ile başlanacak. Dört büyük yazılımla ilgili konuşulacak ve 6 büyük yenilik tanıtıtılacak.

Amazon servisi Apple TV'ye geldi.

Apple Watch'un şu an en çok satan akıllı saat olduğu söylendi. WatchOS ile igili önemli bir güncelleme gelecek. WatchOS 4 geliyor. Saat arayüzleri değişiyor.

Siri, destekli WatchOS geliştirildi. Üst soldaki butonla Siri aktifleştirilebilecek. Size tam zamaında yanıt verecek. Bilgiye istediğini anda erişebileceksiniz. 3. parti desteği de olacak.

Siriface adıyla yeni bir Watchface gelecek.

Toy Story'deki karakterler geldi.

Apple Watch'un kullanıcılarıyla daha fazla iç içe olması için günlük, aylık hedeflerle kullanıcılarını teşvik edecek mesajlar yayınlayacağını söylüyor.

Workout takibi kullanıcılara sunulacak.

Saatinizle spor aleti aranızdakiş senkronisyanu sağlayabileceksiniz.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.