Hava Durumu

iPhone 13 kamera özellikleri için ilk bilgi geldi

iPhone 13 kamera özellikleri hakkında ilk bilgiler ortaya çıktı. Heyecanla iPhone 12 modelinin çıkışı beklenirken, firmanın gelecek modeli hakkında özellikler haber oldu. Söylenene göre yeni model kamera kısmında yenilikleri içerecek.

Haber Giriş Tarihi: 28.05.2020 21:24
Haber Güncellenme Tarihi: 28.05.2020 21:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
iPhone 13 kamera özellikleri için ilk bilgi geldi

iPhone 12'nin iki kameralı olması beklenirken, iPhone 12 Pro ve Pro Max'in 3 kamera ve LiDAR sistemine sahip olması bekleniyor. Ancak daha üst modelde 5 kameralı sistemle kullanıcıları karşılayabilir.

iPhone 13 kamera özellikleri

Önümüzdeki yılın sonbahar aylarında satışa çıkması beklenen yeni model için ilk özellikler gelmeye başladı. Şirkete yakın olduğunu belirten kaynaklar, model için kamera özellikleri olduğunu iddia ettiği bilgileri paylaştı. Kaynak bilgileri paylaşırken bu özelliklerin henüz tamamen onaylanmadığını, değişikliğe uğrayabileceğini de belirtti.

Ortaya çıkarılan görüntüye göre yeni modelde de kare tasarımda kameralar konumlandırılacak. Dört kamera kare içinde yer alıyorken, LiDAR tarayıcı ise en altta tek başına bulunacak. Bu tarayıcı iPhone 12 Pro ve iPhone 12 Pro Max'de de bulunabilir.

Fudge isimli Twitter hesabına göre iPhone 13 kamera özellikleri incelendiğimizde karşımıza bunlar çıkacak: 1x optik ve 6x ditijal zoom yapabilen 64 Megapiksel geniş açılı kamera, video çekimi yapacak olan 64 Megapiksel anamorfik kamera, 40 Megapiksel ultra geniş açılı kamera, 3x ile 5x arasında optik zoom, 15x ile 20x arasında dijital zoom yapabilen 40 Megapiksel telefoto ve LiDAR 4.0 tarayıcı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.