Hava Durumu

iPhone 6S'in çıkış tarihi belli oldu

Apple'ın bir yıldır beklenen yeni akıllı telefonu iPhone 6S'in 9 Eylül'de dünyaya tanıtılacağı kesinleşti. Yeni iPhone'ların gelmesiyle mevcut iPhone fiyatlarının da düşmesi bekleniyor. İşte iPhone 6S'in muhtemel özellikleri...

Haber Giriş Tarihi: 28.08.2015 12:46
Haber Güncellenme Tarihi: 28.08.2015 12:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
iPhone 6S'in çıkış tarihi belli oldu
iPhone 6 ve iPhone 6 Plus, geçen yılın eylül ayında lanse edilmiş ve Apple ilk kez geniş ekranlı bir iPhone ile tüketicilerin karşısına çıkmıştı. Şirketin bu yıl da bu çizgiyi devam ettireceği ve iki farklı iPhone modeliyle geleceği sanılıyor.

iPhone 6S'İN ÖZELLİKLERİ NASIL OLACAK

Son model iPhone ve iPad'lerde kullanılan Apple A8 işlemciye göre çok daha hızlı bir yapıda olan Apple A9 işlemciyle gelmesi beklenen iPhone 6S, 2 GB RAM kullanıyor ve 12 megapiksel kamerasıyla 4K video kaydı yapabiliyor. 

Force Touch özelliği ile dokunmaya karşı da daha hassas olacak olan iPhone 6S, tüm bu özelliklerinin yanında henüz beta aşamasında olan iOS 9'u da getirecek. iPhone 4 ve iPhone 4S dahil alt kategoride kalan telefonlara iOS 9 yüklenemeyecek.

iPHONE 6C SÜRPRİZİ OLABİLİR

Apple'ın iPhone 6S dışında tıpkı iPhone 5 tanıtımında olduğu gibi 'kısmen' ucuz iPhone modeli iPhone 6C'yi de duyurma ihtimali bulunuyor. Cihazın özellikleri ve fiyatıyla ilgili henüz bilgi bulunmasa da, iPhone 5C ile benzer şekilde plastik kaplama kullanacağı ve özellikleri bakımından iPhone 6'yla benzer yapıda olması kuvvetle muhtemel.

9 EYLÜL'DE iPHONE 6S GELİYOR

Apple'ın göndermiş olduğu davetiyeye göre iPhone 6s modelleri ve yeni Apple ürünleri 9 Eylül tarihinde San Fransisco'da bulunan Bill Graham Civic Auditorium'da Amerika saati ile 10:00'da (TSİ 20:00) tanıtılacak. Yeni iPhone'ların tanıtılmasıyla mevcut iPhone fiyatlarının da düşmesi bekleniyor.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.