Hava Durumu

iPhone kullanıcılarına FaceTime özgürlüğü yolda!

Apple, dün itibariyle iOS ve iPadOS Beta sürümlerini yayınladı. Dileyen kullanıcılar beta sürümlerini cihazlarına kurarak birçok yeniliğe daha erkenden ulaşabiliyor. Yeni beta sürümüyle ilgili çok ilginç bir özellik de gün yüzüne çıkmış oldu. Bazı iPhone kullanıcılarına FaceTime özgürlüğü yolda!

Haber Giriş Tarihi: 02.06.2020 20:49
Haber Güncellenme Tarihi: 02.06.2020 20:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
iPhone kullanıcılarına FaceTime özgürlüğü yolda!

Bazı iPhone kullanıcılarına FaceTime özgürlüğü geliyor!

Dün yayınlanan iOS Beta sürümünü çoğu kullanıcı test amacıyla indirmiş bulunuyor. Yayınlanan beta sürümü hakkında fazla bir ayrıntı paylaşmayan Apple yerine yükleyen kullanıcılar yeni özelliği ortaya çıkardı.

iPhone X kullanan bir Reddit kullanıcısı, iOS 13.5.5 beta sürümünü kurduktan sonra uygulamalarında bir farklılık gördü. Telefonunu Birleşik Arap Emirlikleri içerisindeki bir ülkeden alan kullanıcı bu güncellemeye kadar FaceTime kullanamıyordu. Bunun nedeniyse BAE ülkelerinde görüntülü görüşmenin yasak olması ve ülkelerin Apple'dan ricada bulunarak FaceTime özelliğini kapattırmasıydı.

iPhone X model numarasının MQAC2AE/A olduğunu belirten Reddit kullanıcısı güncelleme sonrası FaceTime uygulamasının menüde göründüğünü ve kullanabildiğini paylaştı.

Yine de bu durumun beta sürümünün hatasından mı yoksa Apple'ın bu yasağı kaldırmasından mı kaynaklandığı henüz bilinmiyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.